4 iulie 2022
36.5 C
București

Află care este îngerul tău păzitor

De citit...

Părerile sunt împărțite și de această dată. Pro și contra, indiferent în ce tabără suntem, îngerii există și au rolul lor bine determinat în viața noastră pe Pământ. Mai devreme sau mai târziu, aflăm adevărul. Și adevărul este că trăim dualitatea, avem ego, dar și particulă divină. Și toată viața, în noi, se bat cei ”doi”, unul care zice ”da” și altul care zice ”nu”. Cale de mijloc nu există. În timp ce noi ne ”batem” cu noi înșine, îngerii își văd de menirea lor și ne călăuzesc pașii de la naștere, până la destinația finală și mai departe.

Sunt descriși ca fiind ființe gingașe sau ferme, cu aripi. Unii au chiar și ”arcuri”. Un specialist în angeologie, Doreen Virtue spune că aripile sunt o iluzie optică și că în realitate este vorba despre culori. Multe persoane care au revenit din moartea clinică descriu persoanele care îi însoțeau ”dincolo” ca având și aripi, uneori. Analizele personale acceptă varianta doi, cea cu aripi. O persoană cerebrală, cu o funcție publică de stat, a citit un articol într-o carte și a întrebat cu voce tare: ”Cum adică îngerii există?” Fără polemici și explicații, răspunsul pentru astfel de oameni este cât se poate de simplu: un ajutor venit la timp, parcă de niciunde, un copil sau orice persoană iubită, mamă sau tată, oameni innocenți și puri care au dat sens și o motivație vieții matematice. Pentru că există îngeri precum în Cer, așa și pe Pământ.

Putem umbla rătăciți o viață întreagă sau putem trăi în confuzie. Toate până într-o zi când vom vedea cât se poate de limpede tot ceea ce am refuzat să acceptăm. Inclusiv existența îngerilor.

Și pentru acest articol am utilizat trei sau mai multe surse. Una dintre el fiind experiența proprie. Și am înțeles că nu sunt singura. Așa că și eu, mai în glumă mai în serios, am aplicat cele ce urmează și am constatat că da, este adevărat, îngerii există.

Ca o paranteză – se spune că înainte de naștere ne alegem trei posibile vârste de a pleca din această viață și în primele două cazuri, îngerii, dacă îi invocăm, vor interveni. Atenție!  Este o condiție estențială – îngerii vin numai dacă îi chemăm deoarece ei ne respectă liberul arbitru.

Cum afli numele Îngerului tău Păzitor:

  1. Este necesar un loc liniștit
  2. Trebuie să fii singur(ă)
  3. Te simți confortabil
  4. Închide ochii și eliberează-te de gânduri
  5. Concentrează-te pe dorință
  6. Inspiră, expiră
  7. Se instalează starea de seninătate
  8. Rămâi centrat (ă) pe relaxare
  9. Simți că ești liniștit(ă) și împăcat(ă)

Întreabă în gând care este numele Îngerului tău – ”care este numele îngerului meu?” Ascultă, în liniște, fără emoții, răspunsul.

Un astfel de exercițiu, meditativ, poate fi găsit, cu ușurință. pe Internet.

Fii atent(ă) la semnele pe carele poți întâlni la tot pasul și în tot locul. Vei vedea diferite semne, în cele mai neașteptate locuri: un număr de înmatriculare la mașini (numere care se repetă), însemne stradale, anumite cuvinte și chiar o melodie care se repetă la radio sau TV, cu scopul de a transmite ceva. Pene care apar de nicăieri, mici monede etc. Cu cât vei vedea mai multe coincidențe, cu atât vei fi mai convins(ă) că Îngerul tău Păzitor te veghează. Mai ales că din prisma Divinității coincidențe nu există, adică nimic nu este întâmplător.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Arhiva Ordinea Zilei

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole