29 ianuarie 2023
1.2 C
București

Spitalul din Gherla a primit un computer tomograf

Spitalul din Gherla a primit un computer tomograf. Achiziția aparatului a fost posibilă datorită cofinanțării asigurate de Consiliul Județean Cluj. Achiziția computerului tomograf a costat un milion de lei.

„Rațiunea care a stat la baza acestei investiții consistente din punct de vedere financiar se referă la faptul că instituția spitalicească nu a dispus până acum de un Computer Tomograf. Ne dorim să asigurăm clujenilor un acces cât mai facil la examinările, intervențiile și tratamentele de care au nevoie, cât mai aproape de casă.”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Echipamentul ultraperformant a fost deja livrat și instalat în cadrul Ambulatoriului Integrat al unității sanitare. Acesta va deservi atât persoanele care se adresează Ambulatoriului, cât și pacienții internați în Spitalul Municipal din Gherla.

Tomografia computerizată este o metodă de diagnostic non invazivă, nedureroasă și de înaltă precizie, care oferă într-un interval de timp redus imagini clare și detaliate ale structurilor examinate.

Autor: Filip Denis
Foto: Consiliul Județean Cluj
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei