1 iulie 2022
36.3 C
București

Zyxel numește un nou director de marketing pentru zona EMEA

De citit...

Zyxel Networks anunță că l-a numit pe Kevin Drinkall în funcția de director de marketing și strategie GTM pentru regiunea EMEA. Numirea vine pe măsură ce Zyxel Networks își continuă strategia de creștere în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Cu o experiență de peste 20 de ani în sectorul tehnologiei, Kevin aduce o mulțime de cunoștințe din industrie în noua sa poziție. După ce s-a alăturat echipei Zyxel Networks în 2015 ca Technical Presales Engineer, Kevin s-a orientat spre lumea dezvoltării pieței când a fost numit director de dezvoltare de marketing EMEA al Zyxel pentru soluții wireless și cloud pentru enterprise.

Debutând în noul său rol, Kevin a condus lansarea noii campanii „Just Connect”, care prezintă puterea platformei centralizate de management bazate pe cloud a Zyxel, Nebula Together. Nebula permite utilizatorilor să configureze, să monitorizeze și să gestioneze o gamă largă de soluții wireless, cu fir, de securitate și acces wireless fix într-un singur centru de control gestionat centralizat.

Autor: Victoria Preda
Foto: Zyxel Networks

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole