29 ianuarie 2023
0.7 C
București

Ziv Gigi este noul director executiv al GTC pentru Europa de Sud-Est

Ziv Gigi a fost promovat în funcția de director executiv al GTC pentru regiunea Europa de Sud-Est. În noul său rol, el va fi responsabil pentru toate operațiunile din sectorul de birouri din Bulgaria, România, Serbia și Croația.

Ziv Gigi va fi responsabil de aplicarea strategiei și planului de dezvoltare al companiei, precum și a tuturor activităților operaționale ale acesteia, inclusiv de leasing și managementul activelor.

Promovarea lui Ziv Gigi face parte din transformarea companiei pentru a-și consolida poziția de lider și pentru a răspunde oportunităților și provocărilor de pe piețele locale.

Ziv Gigi are peste 15 ani de experiență managerială pe piețele imobiliare din Europa Centrală și de Est, dezvoltând și gestionând în cariera sa în cadrul GTC 450.000 mp de proiecte de birouri și retail. După ce și-a început cariera la GTC, în 2008, Ziv Gigi a fost CFO pentru Bulgaria și Serbia, Country Manager pentru România și, în ultimii doi ani, Country Manager pentru Bulgaria și România. În funcția sa actuală, el va supraveghea toate operațiunile companiei în sectorul de birouri din Bulgaria, România, Serbia și Croația.

De-a lungul timpului petrecut în cadrul GTC, Ziv s-a dovedit a fi un lider exemplar, depășind toate așteptările. Promovarea sa în funcția de Director Executiv pentru regiunea SEE este rezultatul performanțelor sale excepționale, precum și o dovadă a transformării GTC. Timpul petrecut în cadrul GTC i-a permis să înțeleagă compania din interior spre exterior, de aceea sunt sigur că este perfect pentru acest rol. Experiența lui este neprețuită. Prin această numire dorim să întărim rolul liderilor noștri regionali care înțeleg cel mai bine piețele locale, păstrând în același timp continuitatea afacerii noastre pe baza celor aproape 30 de ani de experiență și oferind sprijin puternic din partea consiliului de administrație în problemele de zi cu zi”,  a declarat János Gárdai, Chief Operating Officer al GTC și membru al Consiliului de Administrație al GTC.

Sunt încântat să încep un nou capitol și să urmăresc noi idei pentru a consolida poziția companiei noastre în regiune. Sunt încrezător că experiența mea de până acum din cadrul GTC și timpul petrecut în regiune mă vor ajuta să preiau rolul fără probleme pentru a sprijini și mai bine compania în dezvoltarea portofoliului de proiecte noi și în implementarea excelenței operaționale”, a comentat Ziv Gigi.

Pe lângă expertiza sa impresionantă în dezvoltare și management al activelor, Ziv Gigi deţine un certificat în contabilitate publică CPA şi are peste un deceniu de experiență în management financiar, fiind specializat în atragerea de capital și planificarea strategică. Înainte de a se alătura GTC, Ziv a lucrat ca auditor pentru Ernst & Young Israel și ca director financiar pentru un dezvoltator privat din Ungaria și Turcia.

Autor: Victoria Preda
Foto: GTC
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei