30 septembrie 2022
16.7 C
București

Voci Nobili, o seară a duetelor și a partiturilor celebre, pe esplanada Operei Naționale București

De citit...

Opera Națională București  în parteneriat cu Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” prezintă vineri, 28 august, începând cu orele 20.00, spectacolul „Voci Nobili”.

Atunci când în buchetul de arii, duete și partituri celebre sunt adăugate și unele dintre cele mai frumoase voci, cu siguranță că mireasma acestuia va fi una de neuitat.

Poezia notelor muzicale va fi „recitată” de artiștii lirici ai Operei Naționale București. Arii de dragoste, declarații șoptite timid, adevăruri recunoscute, povești de viață și de istorie, toate înnobilate de prezența domniei sale muzica.

Așa cum v-am obișnuit până acum serile petrecute alături de Opera Națională București sunt speciale prin concept, pentru că ne dorim ca de fiecare dată să vă oferim momente unice.

Pe esplanada Operei Naționale București vor interpreta: Biana Mărgean, Mihaela Stanciu, Zsuzsana Cerveni, Vicențiu Țăranu, Iustinian Zetea, Paul Lungu, Andrei Lazăr, Dan Indricău, acompaniați la pian de Ștefan Iliescu. Conceptul regizoral poartă semnătura lui Alexandru Nagy.

Accesul la concerte se va realiza cu o oră înaintea evenimentului, în condiții de siguranță și respectând normele în vigoare în contextul actual al pandemiei cu virusul COVID-19.

„Seri de Operă și Balet pe Esplanadă” face parte din SAMER 2020 – Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României 2020, proiect intițiat de Ministerul Culturii.

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Bilete a Operei Naționale București și online, de pe http://tickets.operanb.ro/.

Regulamentul „Seri de Operă și Balet pe Esplanadă” poate fi consultat în link-ul următor: http://operanb.ro/regulament-seri-de-opera-si-balet-pe-esplanada/.

  • Sponsor oficial: Enel România
  • Partener de mobilitate: Kia
  • Sponsori: Aqua Carpatica, Zarea
  • Parteneri: Sansha
  • Parteneri media: Europa FM, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Forbes România, RFI România, Romantic FM, Radio Seven, România TV, Zile și Nopți, Agerpres, Ziare.com, Business24, Ziarul Metropolis,  Marea Dragoste, Leviathan, Ordinea Zilei.
Foto: ONB

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img