7 octombrie 2022
17.2 C
București

Veeam îl numește pe Rick Jackson în funcția de Chief Marketing Officer

De citit...

Veeam® Software, liderul în soluții de backup, recuperare și management al datelor care oferă protecție modernă a datelor, a anunțat că l-a numit pe Rick Jackson în funcția de Chief Marketing Officer (CMO).

Jackson este un lider experimentat în marketing, care a deținut funcții de director de marketing la Qlik, Rackspace și VMware. El va conduce echipa globală de marketing a Veeam, care va continua să lucreze la a crește preferința pentru brand și la evoluția continuă ca furnizor de încredere numărul 1 de soluții de protecție modernă a datelor care acoperă mediile Cloud, Virtual, Fizic, Hibrid, Software-as-a-Service (SaaS) și Kubernetes.

Jackson a fost în zona de avangardă a tehnologiei de-a lungul carierei sale. El se alătură Veeam după opt ani la Qlik, unde a condus divizia de marketing și a făcut parte din echipa de conducere care a transformat Qlik într-o companie SaaS de date și analiză end-to-end. Jackson a fost, de asemenea, CMO al VMware, unde a contribuit la conducerea transformării de la virtualizare la infrastructura cloud și a lansat inițiativa Software-Defined Data Center (SDDC). A făcut parte din VMware, unde Jackson a intrat în contact pentru prima dată cu Veeam și cu produsele sale lider de piață. Jackson este licențiat în informatică la California State University, Northridge.

„Este interesant să mă alătur Veeam în acest moment al evoluției sale.Datele, cel mai important activ pe care îl dețin companiile, sunt în creștere și sunt mai vulnerabile ca niciodată la atacuri cibernetice și întreruperi neplanificate. Veeam este soluția de încredere care protejează 450.000 de organizații din întreaga lume. Succesul său este rezultatul combinației dintre oamenii fantastici din companie, partenerii puternici, comunitățile loiale și produsele performante. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu o organizație de clasă mondială și cu o echipă de marketing extrem de talentată și inovatoare”, a declarat Rick Jackson, CMO în cadrul Veeam.

„Experiența dovedită a lui Rick în conducerea unor echipe de marketing globale performante în perioada de creștere și transformare a industriei va aduce o perspectivă strategică și industrială valoroasă, pe măsură ce ne continuăm călătoria pentru a deveni liderul incontestabil numărul 1 în domeniul protecției datelor.Rick are o experiență vastă și profundă care ne va ajuta să ne ridicăm brandul și reputația și să ne poziționăm pentru un succes susținut. Sunt încântat să văd impactul lui Rick lucrând împreună cu puternica noastră echipă de marketing pentru a ne ajuta să creștem, să inovăm și să fim lideri pe piață”, a declarat Anand Eswaran, CEO la Veeam.

Autor: Mihai Colț
Foto: Veeam
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

ElectroPutere Parc a devenit cel mai mare hub de inovație și tehnologie din Oltenia

Forța de muncă bine calificată, infrastructura bună și amplasarea în apropierea Universității din Craiova - cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, precum...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img