30 septembrie 2022
16.7 C
București

Urgent Cargus recrutează în întreaga țară. Compania de curierat vrea să angajeze peste o mie de salariați

De citit...

Activitatea firmelor de curierat este în creștere, iar acest lucru se reflectă și în nevoia de personal. Urgent Cargus face recrutări în toată țara, firma dorind să mărească efectivul de angajați cu peste o mie de persoane.

La ora actuală, compania de curierat are o rețea formată din peste 5.000 de angajaţi şi colaboratori, reprezentată de curieri şi personal în hub-urile şi depozitele din întreaga ţară.

Firma a înregistrat anul acesta volume cu 33% mai mari faţă de anul trecut, prin urmare vrea să crească numărul angajaților pentru a putea face față comenzilor. De asemenea, compania se pregăteşte pentru Black Friday, cea mai mare campanie de discounting organizată în România, care promite să fie şi anul acesta un vârf atât pentru retaileri, cât şi pentru serviciile de curierat.

Joburile disponibile se adresează atât candidaților din București, cât și celor din localităţile în care se află depozite Urgent Cargus.

Cele mai multe poziţii de curieri şi sortatori sunt deschise în oraşele Bucureşti, Braşov, Timişoara, Arad, Oradea, Sibiu, Cluj, Iaşi, Constanţa, mai exact, peste 700.

Contextul recent a produs schimbări semnificative în ceea ce priveşte dimensiunea şi structura volumelor gestionate de Urgent Cargus, incertitudinea generată de contextul COVID-19 determinând consumatorii să se concentreze pe cumpărăturile online. Ne apropiem cu paşi repezi de vârful anual generat de volumele înregistrate de companiile de curierat, motiv pentru care continuăm să investim în eficientizarea proceselor operaţionale şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor prin consolidarea echipei”, a declarat Diana Gheorghe, director de Operaţiuni la Urgent Cargus.

Urgent Cargus estimează că anul acesta numărul comenzilor şi livrărilor generate de Black Friday va depăşi cu peste 65% volumele transportate într-o lună obişnuită de activitate în contextul actual şi cu peste 35% rezultatele înregistrate în urma campaniei de anul trecut.

Autor: Mihai Colț
Foto: Urgent Cargus

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img