4 iunie 2023
16.4 C
București

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr.T.Popa” din Iaşi : Ultimul admis la Medicină, la buget, a avut nota 9

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr.T.Popa” din Iaşi a afișat rezultatele concursului de admitere de anul acesta.

Astfel, nota ultimului admis în anul universitar 2022-2023 la studiile finanţate de la buget la Facultatea de Medicină este 9, iar la taxă 8.30. La Facultatea de Medicină Dentară ultima medie la buget este 7, iar la taxă 6.30. La Facultatea de Farmacie ultima notă la buget este 5.20, iar la taxă 7.72. La Facultatea de Bioinginerie, ultima notă cu care s-a intrat la buget este 8.20, iar la taxă 8.00.

De asemenea, la Facultatea de Asistenţă Medicală Generală s-a intrat la buget cu 8.02, iar la taxă cu 5.14.

La Colegiul de Nutriţie şi dietetică, ultima notă de admitere la buget este 7.40, iar la taxă 5.20, la Colegiul de Asistenţă şi profilaxie stomatologică s-a intrat cu 5, la Colegiul de Tehnică Dentară, cu 7.40 la buget şi 5 la taxă, La Cosmetică medicală şi tehnologia produsului cosmetic ultima notă la buget a fost 5, iar la taxă 6. La Balneo-Kinetofizioterapie ultima notă la buget a fost 5 şi 5.60 la taxă.

Pentru fiecare specializare clasamentele pot fi văzute pe site-ul www.umfiasi.ro, secţiunea admitere.

Pentru admiterea la cele 10 specializări ale UMF „Gr.T.Popa” au concurat 2.207 absolvenţi de liceu. Cea mai mare concurenţă a fost la specializările Asistenţă Medicală şi Medicină, cea mai mică la Asistenţă de Profilaxie Stomatologică.

Autor: Sofia Filip
Foto: Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr.T.Popa” din Iaşi  Facebook

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei