7 decembrie 2021
3 C
București

UniCredit Bank lansează în București primul Mortgage Center

De citit...

UniCredit Bank a organizat în București, într-o locație centrală din Piața Charles de Gaulle, București, primul Mortgage Center – o sucursală dedicată exclusiv activității de acordare de credite ipotecare, un concept pe care, în timp, banca îl va extinde și către alte orașe importante din țară.

Mortgage Center dispune de o echipă dedicată de experți în activitățile pe care le presupune accesarea unui credit pentru achiziția unei locuințe – specialiști bancari cu experiență  în domeniul finanțărilor de tip ipotecar, cu o cunoaștere foarte bună a pieței de profil și a proceselor specifice acestui tip de finanțare.

Deschiderea sucursalei specializate în finanțări ipotecare vine în completarea serviciilor privind acordarea de credite ipotecare oferite de bancă în toate sucursalele sale din întreaga țară și se dorește un răspuns la nevoile identificate în rândul clienților, de a beneficia de un singur punct de contact și soluționare a cererii lor, precum și de o expertiză dedicată, în condițiile în care produsele de tip ipotecar implică o complexitate mai mare iar procesul de creditare, un nivel mai ridicat de cunoștințe și expertiză.

Achiziția unei locuințe este un moment important în viață, cu implicații raționale și emoționale importante, iar decizia nu este una ușoară – oamenii au temeri și întrebări privind finanțarea, găsirea locuinței care să corespundă nevoilor și dorințelor lor, păstrarea unei stabilități financiare în viitor. Pentru noi, la UniCredit, creditul ipotecar este un produs central al ofertei pentru persoane fizice și, în aceste condiții, vrem să le oferim clienților noștri un cadru optim în care să poată lua deciziile cele mai potrivite pentru ei. Acesta este raționamentul lansării conceptului de Mortgage Center: clienții beneficiază de suportul necesar din partea unor specialiști dedicați, cu o foarte mare experiență în domeniu, în toate etapele procesului – de la criteriile privind alegerea locuinței, la verificarea eligibilității și întocmirea dosarului pentru accesarea finanțării,  la semnarea documentației pentru finanțările aprobate și până la  accesarea fondurilor. Acesta este modul nostru de a fi aproape de clienții noștri, într-un moment important din viața lor, de a fi Banca pentru lucrurile care contează”, a declarat Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Autor: Victoria Preda
Foto: Arhiva Ordinea Zilei
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img