26 octombrie 2021
2.5 C
București

Un nou hotel ibis Styles se va deschide la Brașov

De citit...

Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a semnat un acord de management cu Kronstadt Hotel pentru deschiderea unui nou ibis Styles în Brașov. Hotelul, situat în inima României, va fi al șaselea sub acest brand care se va deschide în țara noastră și își va întâmpina primii oaspeți la începutul anului 2024.

Noul ibis Styles Brasov va avea 126 de camere, un restaurant la parter cu bar și o terasă exterioară, deschisă pentru oaspeții hotelului. O sală de conferințe modernă și modulară de aproximativ 400 mp va găzdui diferite evenimente. O sală de fitness va fi, de asemenea, disponibilă pentru oaspeți. Hotelul va face parte dintr-un proiect de tip mixed-use, ce cuprinde și o componentă rezidențială, cu spații comerciale și destinate serviciilor, la parter, care le vor oferi oaspeților confort și accesibilitate.

Situat pe strada Cristianului, hotelul se află în imediata apropiere a viitoarei Săli Polivalente Brașov – sală multifuncțională pentru evenimente sportive de interior, concerte, congrese și alte evenimente culturale, programată să fie inaugurată în 2024-2025. Locația va fi extrem de accesibilă cu avionul, datorită apropierii de viitorul Aeroport internațional Brașov, care se află la mai puțin de 10 km distanță, dar și cu mașina, pe DN1, din București și Sibiu.

Deschiderea hotelului este programată pentru începutul anului 2024, la timp pentru inaugurarea noii Săli Polivalente din Brașov. Hotelul va fi operat de grupul Accor printr-un acord de management.

Venirea ibis Styles la Brașov – unul dintre brandurile cele mai dinamice, contemporane și orientate către design din portofoliul Accor – este o veste excelentă, atât pentru grup, cât și pentru oraș. Avem mare încredere în proiect, deoarece permite călătorilor să experimenteze stilul de viață al unei comunități tinere și să simtă atmosfera unui oraș energic și creativ. Odată cu extinderea domeniului schiabil, deschiderea aeroportului și diversificarea vieții culturale, pe care o va aduce inaugurarea noii Săli Polivalente, Brașovul are o ocazie uimitoare de a-și consolida atractivitatea și de a deveni capitala sporturilor de iarnă și a turismului românesc.” spune Cătălina ROȘU – Director Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

„Adăugarea unei componente de ospitalitate la proiectul nostru mixt din Brașov este un mare plus pentru zonă, deoarece îi aduce vitalitate, o face mai deschisă și mai primitoare. Ibis Styles este un brand excelent pentru noi. Ne permite să îmbrățișăm o temă și să construim un design îndrăzneț și creativ în jurul ei, pentru a le împărtăși oaspeților și comunității valorile noastre. Mai mult decât atât, parteneriatul cu Accor este o garanție pentru servicii hoteliere profesionale, și entuziaste, care au grijă de oaspeți, precum și de comunitate și de mediu. Oaspeții locali și internaționali vor avea, deopotrivă, certitudinea că pășesc în aceeași cultură a serviciilor oferite din inimă și orientate spre detalii ca în orice altă unitate din rețea, dar, cu un design inspirat la nivel local și o poveste unică ce abia așteaptă să fie descoperită.” spune reprezentantul companiei investitoare, Kronstadt Hotel.

Despre ibis styles

Designul creativ și atmosfera ludică sunt ceea ce îi întâmpină pe călători când stau la ibis Styles. Cu un concept de design unic construit în jurul unei teme precise și o abordare încrezătoare și optimistă, hotelurile ibis Styles oferă ospitalitate simplă, contemporană și economică. Personalul prietenos se bucură să îi surprindă pe oaspeți cu mici detalii extra pentru ca fiecare sejur să fie unic și memorabil. Cuplurile, familiile, călătorii singuri și oaspeții de afaceri sunt întâmpinați cu căldură în cele peste 560 de hoteluri ibis Styles cu design unic, în peste 45 de țări. ibis Styles face parte din Accor, un grup de ospitalitate lider la nivel global ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. 

Despre Accor

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Grupul are unul dintre cele mai diverse și integrate ecosisteme de ospitalitate din industrie, ce cuprinde branduri de lux și premium, soluții ce se adresează segmentelor midscale și economic, concepte de lifestyle unice, spații de divertisment și cluburi de noapte, restaurante și baruri, reședințe private, proprietăți ce oferă cazare pentru grupuri, servicii de concierge, spații de coworking și multe altele. Accor se mândrește, de asemenea, cu un portofoliu de neegalat de mărci proprii și cu aproximativ 300.000 de membri ai echipei la nivel mondial. Peste 65 de milioane de clienți se bucură de programul de loialitate al companiei, ALL – Accor Live Limitless – care oferă acces la o mare varietate de beneficii, servicii și experiențe. Prin inițiativele Planet 21 – Acting here, Accor Solidarity, RiiSE și ALL Heartist Fund, grupul stimulează practicile pozitive, printr-o conduită de afaceri etică, promovează turismul responsabil, sustenabilitatea mediului înconjurător, implicarea în comunitate, diversitatea și incluziunea. Fondată în 1967, Accor SA are sediul central în Franța și este listată public la Bursa de Valori Euronext Paris (cod ISIN: FR0000120404) și pe piața OTC (Ticker: ACRFY) din Statele Unite. Pentru mai multe informații, vizitează group.accor.com sau urmărește Accor pe Twitter, Facebook, LinkedIn și Instagram.

Autor: Ioana Andrei
Foto: ibis Styles

 

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

CMS România a recrutat-o pe Laura Grigore în poziția de Senior Counsel

Firma internațională de avocatură CMS anunță cooptarea Laurei Grigore în cadrul practicii de tehnologie, media și telecomunicații a biroului din București, începând cu data...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img