1 iulie 2022
36.3 C
București

Un nou hotel ibis Styles se va deschide în Făgăraș

De citit...

Accor, lider mondial în industria ospitalității, anunță semnarea recentă a unui acord de franciză cu Leader D.G.S. Construct S. R. L. pentru deschiderea unui nou hotel ibis Styles în Făgăraș. Hotelul, situat în inima României, va fi primul afiliat unui lanț internațional din oraș. Proprietatea își va primi primii oaspeți în trimestrul al treilea al anului 2024.

Hotelul ibis Styles Făgăraș Citadel va avea 68 de camere, inclusiv camere de familie și camere pentru oaspeții cu dizabilități, un hub social la parter, o zonă de primire, un bufet pentru micul dejun, un spațiu de prezentare pentru gustări, precum și o zonă de relaxare multifuncțională. Oaspeții vor beneficia, de asemenea, de o parcare exterioară și de o sală de conferințe. Hotelul intra pe piață după renovarea majoră a unei proprietăți existente.

Situat pe strada Negoiu nr. 5, hotelul se află la câteva minute de drumul european E68 și la câțiva pași de Cetatea Făgăraș, principala atracție turistică a orașului. Făgărașul este ușor accesibil atât cu mașina, prin DN1, E60 și Autostrada A3, cât și cu trenul. Orașul se află la aproximativ 244 Km, distanță de București, 78 Km de Sibiu și 66 Km de Brașov prin E68. Cele mai apropiate aeroporturi sunt: Sibiu, 79 Km, Târgu Mureș, 130 Km, București, Otopeni, 213 Km. Cetatea Făgărașului, Transfăgărășanul, Cascadele Capra și Bâlea, Lacul Bâlea de lângă Transfăgărășan, Castelul de lut Valea Zânelor sunt câteva dintre atracțiile pitorești naturale, istorice și etnografice spre care noul hotel deschide căi de explorare.

Autoritatea locală din Făgăraș pe care o reprezint sprijină parteneriatele dintre firmele antreprenorilor locali dinamici cum este Leader D.G.S. Construct SRL și actori globali cum este Accor Group, care-și propun sa aducă excelența si bunele practici în industria ospitalității la noi acasă. Primul hotel afiliat la un lanț hotelier internațional din orașul nostru va poziționa Municipul Făgăraș pe harta internațională a turismului de leisure dar și de tranzit și de afaceri.”, a declarat Gheorghe Sucaciu, Primarul orașului Făgăraș.

„ibis Styles este unul dintre cele mai creative și optimiste branduri ale Accor. Este special în sensul că îmbracă un concept inedit și surprinzător în fiecare destinație și invită călătorii să exploreze arta, istoria și cultura fiecărui loc în parte. Mai mult, ibis Styles reflectă, de asemenea, angajamentul Accor privind calitatea produselor și nivelul ridicat al serviciilor, care contribuie laatractivitatea orașului.”, a spus Maria Drăgulin – Director de Dezvoltare Accor România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

„Familia noastră și-a dorit mereu sa dezvolte și o afacere care să completeze oferta turistică generoasă a Făgărașului. Vine un moment în care vechiul și noul își dau mâna, pentru a face loc unor experiențe noi, amintiri și emoții de neuitat. Prin parteneriatul nostru cu Accor, nu numai că aducem un hotel nou și modern în Făgăraș, dar dăm o nouă viață uneia dintre clădirile sale fermecătoare și împrejurimilor sale. După deschidere, sotia mea, Claudia Mardale, avocat de profesie, va coordona toată activitatea juridică a hotelului. În calitate de constructori, suntem onorați să reclădim o bucată din orașul nostru.”, a afirmat Virgil Mardale, reprezentant al Leader D.G.S. Construct S.R.L.

„Făgărașul este un punct de atracție turistică și se găsește pe ruta majorității circuitelor turistice de incoming și acest nou hotel va aduce mulți turiști de leisure și afaceri în oraș. A fost un proces de selecție a operatorului și suntem încântați ca o companie internațională precum Accor va fi prezentă în această locație. Totodată, echipa noului hotel va beneficia de acces la formare profesională la cel mai înalt nivel.”, a comentat Mircea Drăghici, Managing Partner EST Hospitality, consultantul acestui proiect.

Partea juridica a contractului de operare cu Accor Group a fost asigurată pentru Leader D.G.S. Construct S.R.L. de către avocat Lucian Vițelaru și avocat Grațiela Gruia.

Autor: Ioana Andrei
Foto: Accor
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole