19 august 2022
27.7 C
București

Un nou centru comercial este ridicat în Otopeni. Terenul a fost deja achiziționat într-o tranzacție de 1,5 milioane euro

De citit...

Agenția RE/MAX Top Estate Team a fost implicată într-o nouă tranzacție de top. Consultantul Cristian Roșca a intermediat vânzarea unui teren în valoare de peste 1,5 milioane de euro. Proprietatea  fost achiziționată în vederea dezvoltării unui centru comercial. Terenul are o suprafață de 15.000 mp și este localizat în Otopeni.

Firma care l-a cumpărat intenționează să dezvolte aici un nou centru comercial care va deservi zonele Otopeni și Tunari, orașe într-o continuă dezvoltare din zona de Nord a Bucureștiului.

„A fost o tranzacție cu suișuri și coborâșuri, ca orice altă intermediere imobiliară unde sunt bani mulți la mijloc, însă și satisfacțiile sunt pe măsură. Totodată, așteptările mult mai ridicate ale clienților ne oferă provocări la orice pas și ne împinge spre a învăța lucruri noi la fiecare tranzacție de acest tip, astfel încât ne consolidăm expertiza pe mai multe arii și putem oferi serivicii tot mai calitative”, a declarat Cristian Roșca, Team Leader RE/MAX Top Estate Team.

Consultantul a menționat că negocierile au durat în jur de 60 de zile, cea mai mare provocare fiind refuzul vânzătorului de a diviza terenul de 15.000 mp, în contextul în care clientul cumpărător era interesat de doar 5000 mp. Pentru a veni în sprijinul clientului său, consultantul a demarat mai multe analize și, pe baza unor calcule și previziuni pe termen lung, a reieșit că valoarea proprietăților din zonă va crește considerabil. Astfel, după mai multe dezbateri și negocieri, cumpărătorul a acceptat achiziționarea integrală a terenului.

Autor: Mihai Colț
Foto: Arhiva Ordinea Zilei
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img