7 octombrie 2022
17.2 C
București

Tranzacție în industria farma. Reţeaua Polisano Pharma este preluată de Marcos Provit

De citit...

Marcos Provit, parte a grupului Evofarm, a demarat acțiunea de preluare a lanțului de farmacii Polisano Pharma. În acest moment, tranzacția este analizată de Consiliul Concurenței.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, a precizat Autoritatea de Concurență.

Polisano Pharma comercializează produse farmaceutice şi parafarmaceutice în magazine specializate. Compania are 12 farmacii în judeţul Sibiu, 9 farmacii în municipiul Sibiu, două farmacii în oraşul Cisnădie şi o farmacie în comuna Racoviţa. Compania deţine şi un magazin naturist în Sibiu.

Marcos Provit, parte din grupul Evofarm, este prezentă pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice în magazine specializate, precum şi pe piaţa comerţului cu ridicata.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Polisano Pharma Sibiu Facebook

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

ElectroPutere Parc a devenit cel mai mare hub de inovație și tehnologie din Oltenia

Forța de muncă bine calificată, infrastructura bună și amplasarea în apropierea Universității din Craiova - cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, precum...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img