3 decembrie 2021
8.2 C
București

Tramvaiul 41 va circula în noaptea de Înviere

De citit...

În noaptea de Înviere, în București, tramvaiele liniei 41 vor circula la un interval de 35 de minute. De asemenea, tramvaiele liniei 1/10 vor funcţiona după programul perioadei de noapte. Decizia a fost luată de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

Totodată, în perioada Sărbătorilor Pascale, programul de circulaţie a tuturor liniilor revine la normal. Astfel, intervalul de succedare între două vehicule consecutive va fi mai mic, aşa cum era înaintea măsurilor de limitare a circulaţiei pe raza administrativă a Capitalei.

Pe de altă parte, începând cu data de 4 mai 2021, odată cu reluarea cursurilor la învăţământul preuniversitar, linia 327 îşi va relua activitatea între terminalele „Şcoala 127 – Şcoala 141”. În plus, linia regională R459 va circula pe un traseu modificat în zona staţiei de metrou „Aurel Vlaicu”, şi anume schimbând sensul de parcurs al autobuzelor, pentru a evita întârzierile în trafic.

Astfel, de la intersecţia Bd. Pipera cu Şos. Bucureşti Nord, autobuzele care vin dinspre Tunari vor circula pe Şos. Bucureşti Nord, Şos. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, str. Gara Herăstrău, Şos. Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, terminal „Aurel Vlaicu”, cu întoarcere pe Şos. Pipera, Bd. Pipera şi apoi traseul de bază.

Autor: Mihai Colț
Foto: Arhiva Ordinea Zilei

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Ce îngrijorări au investitorii din sectorul imobiliar

Încrederea investitorilor imobiliari în performanța sectorului în 2022 este mai puternică decât în urmă cu un an, dar incertitudinea rămâne. Companiile vor să reia proiectele...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img