6 decembrie 2022
3.8 C
București

Tommy Hilfiger prezintă colecția de toamnă „TH Monogram”

De citit...

Tommy Hilfiger a creat o nouă monogramă cu celebrul ilustrator și designer grafic britanic Fergus Purcell.

Bazându-se pe istoria de colaborare a companiei cu cei mai semnificativi creatori contemporani, monograma reimaginează ADN-ul de bază al mărcii TOMMY HILFIGER și va apărea pentru prima dată în colecția Toamna 2022.

Noul design este rezultatul unor cercetări ample în arhiva TOMMY HILFIGER. Purcell a creat o reinterpretare îndrăzneață a motivelor pe care le-a descoperit pe piese iconice din istoria de design a mărcii. Creată dintr-un T și H care se întrepătrund, monograma reprezintă o intersectare a clasicului cu modernul, aducând o nouă perspectivă asupra sensibilității prep: ca atare, este prin excelență TOMMY HILFIGER.

Din 1985, monograma „TH” reprezintă stilul prep autentic, reinventat îndrăzneț pentru toți. Fergus Purcell a fost un colaborator cu adevărat inspirator. Abordarea sa specială și legătura cu cultura străzii sunt unice. A fost o bucurie să ne reinventăm monograma cu el – pentru 2022 și mai departe”, a spus Tommy Hilfiger.

Ceea ce îmi place la acest brand este că are un impact puternic; foarte colorat, foarte încrezător și foarte direct.Acestea au fost inspirațiile care mi-au condus designul și dorința de a face ceva care să fie perceput ca nou și iconic, dar și ca ceva ce ar fi putut exista deja. Sunt foarte mulțumit de rezultate!”, a adăugat Fergus.

Noul motiv al lui Purcell a inspirat colecția Tommy Hilfiger „TH Monogram” Toamna 2022, care combină spiritul progresiv și stilul de patrimoniu de pe Coasta de Est, vizibile în colecțiile dedicate bărbaților, femeilor și copiilor.

Piesele premium cu monograma prezintă semnătura mărcii în nuanțele Burgundy, Navy și Snow White. Pe hainele puffer, accesorii și stilurile unisex, monograma este abstractizată într-un model integral, în timp ce pe emblematicul Rocky Parker și pe croi, este descrisă ca un tipar tonal. Astfel de schimbări reflectă versatilitatea dinamică a acestui logo nou.

Fabricarea și detaliile rafinate prezintă o ofertă elegantă pentru clienți. Îmbrăcămintea casual este realizată din lână premium și fire reciclate. Articolele clasice prep sunt umplute cu puf reciclat și sunt create dintr-un material jacquard complex. Monogramele brodate, detaliile din piele și nasturii metalici se regăsesc peste tot.

Așa cum monograma, cu literele sale de dimensiuni diferite, este perfect imperfectă, colecția este plină de răsturnări estetice neașteptate care perturbă status quo-ul. Fiecare piesă poate fi ajustată și stratificată pentru a reflecta stilul personal al unei persoane. Siluetele pot fi reproiectate și reimaginate.

Colecția Tommy Hilfiger „TH Monogram” Toamna 2022 este disponibilă online pe tommy.com și în anumite magazine TOMMY HILFIGER selecționate.

Autor: Bella Steriadis
Foto: Tommy Hilfiger

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Care sunt cele mai mari amenințări la adresa derulării unor afaceri

Cele mai mari ameninţări la adresa derulării afacerilor în următorii doi ani, în ţările G20, sunt reprezentate de impactul inflaţiei rapide, al crizei datoriilor...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img