29 noiembrie 2023
7.9 C
București

Taxa de pod de la Feteşti, suspendată de la 1 iunie

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, susține că taxa de pod de la Feteşti va fi suspendată în mod sigur de la 1 iunie, până când se vor termina lucrările de reabilitare a podului, pe braţul Borcea.

Oficialul a menționat că decizia va trebui luată de Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care se va întruni zilele următoare.

Probabil că în zilele următoare va exista Consiliul de Administraţie al CNAIR, fiindcă ăsta e mersul normal. Eu am transmis public şi mergem pe această linie. Aşa cum am spus, în zilele următoare vom avea acest Consiliu de Administraţie, iar ca termen în mod sigur de la 1 iunie se va intra pe suspendarea acestei taxe. Acea precizare care a venit la o zi după anunţul meu a fost o precizare prin care se dorea sublinierea faptului că nu de atunci se aplică, ci urmare a acestui Consiliu de Administraţie şi a acestei decizii care va exista în perioada următoare”, a explicat Grindeanu.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va comunica public momentul şi perioada în care achitarea taxei de pod de la Feteşti va fi suspendată.

Autor: Mihai Colț
Foto: Arhiva Ordinea Zilei
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei