6 decembrie 2022
3.9 C
București

Târgul de Ecoturism de la Sibiu

De citit...

Cea de-a treia ediție a Târgului de Ecoturism, primul și singurul eveniment de profil din județul Sibiu va fi organizat la finalul acestei luni, în cadrul programului „Anii Drumeției”, inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu.

Evenimentul va avea loc pe 30 septembrie – 02 octombrie, în incinta Sălii Thalia Sibiu, în intervalul orar 11 – 21. În cadrul acestuia va fi prezentată oferta de toamnă-iarnă a operatorilor locali pentru activități recreative și sportive, echipamente și servicii conexe.

Târgul este dedicat pasionaților de activități și experiențe autentice, în aer liber, și operatorilor din zona turismului sustenabil. 

Avem șansa de a avea unul din cele mai frumoase județe din  România,  cu tradiții și gusturi autentice, la care se adaugă ospitalitatea oamenilor. Acestea sunt atuu-rile pe care dorim să le promovăm și să le folosim înțelept, în beneficiul tuturor celor ce aleg să cunoască splendoarea naturii. Vă invit, dragi iubitori ai drumețiilor , și nu numai, să veniți la acest târg și să vă programați următoarele „evadări” în minunatul nostru județ”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Autor: Filip Denis
Foto: Consiliul Județean Sibiu

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Combinatul siderurgic din Galaţi investește 18,3 milioane lei în Furnalul 5

Combinatul siderurgic din Galaţi pune în amplicare un amplu program de investiții care vizează Furnalul 5. Valoarea proiectului se ridică la suma de 18,3...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img