26 martie 2023
19.3 C
București

Târgul de Crăciun de la Sibiu se deschide pe 11 noiembrie

Cel mai longeviv târg de Crăciun din țară, cel de la Sibiu, se va deschide în 11 noiembrie, în Piaţa Mare din centrul orașului. Organizatorii au început deja montarea becurilor economice.

Aşteptăm de prea mult timp momentul în care putem organiza Târgul de Crăciun din Sibiu fără niciun fel de restricţii şi ne-am pregătit intens pentru a depăşi ediţiile anterioare pandemiei ca dimensiuni, ca număr de expozanţi, ca puncte de atracţie pentru vizitatori şi, cel mai important, ca atmosferă. Crăciunul este cea mai importantă sărbătoare pentru români, iar la Sibiu vrem să o sărbătorim cu tot fastul. Vă aşteptăm pe toţi la Târg!”, a declarat organizatorul evenimentului, Andrei Drăgan Răduleţ.

Instalaţiile de iluminat sunt construite cu becuri economice, iar programul de iluminat va fi adaptat la nivelul de lumină, astfel încât beculeţele să se aprindă doar în momentul în care chiar are sens. La fel, toate ambalajele de unică folosinţă utilizate de cei care oferă produse alimentare sau băuturi sunt biodegradabile, pentru un impact minim al deşeurilor asupra mediului.

Ajuns la cea de-a 15-a ediţie, Târgul de Crăciun de la Sibiu va reuni 110 participanţi din 20 de judeţe.

Miercuri au început şi înscrierile la Atelierul lui Moş Crăciun, iar în primele 24 de ore s-au ocupat peste 80% dintre locurile disponibile destinate grupelor organizate de către şcoli şi grădiniţe. Pentru cei care doresc să se înscrie la activităţile din atelier, locurile rămase disponibile pot fi verificate AICI.

Autor: Bella Steriadis
Foto: Arhiva Ordinea Zilei

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei