29 mai 2023
23.5 C
București

Târg de adopții de căței în Parcul Circului

Primăria Municipiului București, prin Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), organizează sâmbătă, 25 martie, între orele 11:00 și 17:00, primul târg de adopții de căței din acest an. Evenimentul va avea loc în Parcul Circului, situat în sectorul 2, lângă Circul Metropolitan București.

La târg vor fi 40 de căței – 30 de pui și 10 adulți, așa că doritorii vor avea de unde să aleagă un companion. Cățeii au toate procedurile legale îndeplinite: sunt microcipați, deparazitați intern și extern, vaccinați, iar adulții sunt și sterilizați. Adopțiile sunt gratuite.

Anul trecut, au avut loc 30 de târguri de adopții, organizate în diferite locații din București și Ilfov, de exemplu la Arena Națională, la Centrul de Cultură „Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului” din Mogoșoaia, la Grădina de Vară din Herăstrău, precum și cel online, găzduit de Circul Metropolitan București, pentru cățeii seniori.
În total, anul trecut au fost adoptați, de la târguri și direct din centrele ASPA – Pallady, Bragadiru și Mihăilești, 1.264 de câini. 295 dintre ei și-au găsit familii iubitoare și responsabile în cadrul târgurilor ASPA.

Persoanele care nu pot ajunge la târgul din Parcul Circului pot veni să adopte direct de la centre:

Programul centrelor de adopții este de marți până sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Autor: Filip Denis
Foto: Arhiva Ordinea Zilei
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei