25 martie 2023
16.2 C
București

SoftServe face noi recrutări. Compania permite tuturor angajaților să lucreze la distanță

SoftServe, una dintre marile companii IT din Europa, cu origini în Ucraina, care a deschis centrul din România în mai 2022, vrea să-și extindă echipa de la noi din țară. În prezent, firma caută printre altele, DevOps Engineers, Data & Big Data Engineers, Experience Designers și Business Analysts în România.

„Am reușit în doar opt luni să construim o echipă puternică, care numără în prezent peste 50 de colegi și este în continuă creștere. Consider că structura foarte diversificată a proiectelor globale pe care angajații noștri le coordonează pentru clienți de top și importanța pe care o acordăm ca organizație dezvoltării oamenilor și susținerii unui echilibru cu viața personală sunt elemente care ne poziționeză ca un angajator atractiv pentru specialiștii locali. Candidații vor flexibilitate, proiecte interesante și beneficii competitive”, a declarat Dan Paraschiv, Country Manager SoftServe România.

În acest moment, SoftServe are o echipă de peste 50 de angajați în România și intenționează să crească la 800 de oameni până la finalul lui 2025.

Compania, care permite tuturor angajaților să lucreze la distanță, este pregătită să vină în întâmpinarea candidaților inclusiv cu orare de muncă flexibile – în afara tradiționalului 9-18.  În plus, compania oferă 25 de zile de concediu de odihnă ca standard, dar și alte zile libere pentru evenimente de familie sau sănătate, în plus față de cele legale. Spre exemplu, în cazul unor probleme de sănătate, angajații pot beneficia de 5 zile libere extra, fără adeverință medicală.

De asemenea, pachetul de beneficii extrasalarial este flexibil, compania oferind o suma fixă pe care angajatul decide cum o cheltuie, având la dispoziție o gamă variată de servicii: de la tichete de masă și vacanță la abonamente la sala de sport, abonamente medicale sau, pur și simplu, carduri cadou la retaileri celebri.

În sprijinul dezvoltării angajaților, SoftServe oferă programe de dezvoltare profesională, cu acces direct la cele mai noi tehnologii, inclusiv un program intern de reconversie, care se concentrează intens pe cursuri și materiale de instruire dedicate pentru a sprijini trecerea de la o tehnologie la alta a angajaților.

Expertiza companiei este variată. SoftServe livrează soluții IT la nivel global, pentru clienți din America de Nord, Europa și Asia, și deservește industrii diverse: de la energie și petrol la industria medicală, finanțe și retail, auto sau producție. Specialiștii săi au o expertiză extinsă, de la inginerie software, Cloud și DevOps  la Big Data, AI, IoT, securitate cibernetică, realitate extinsă (XR) sau robotică. În plus, compania are una dintre cele mai mari comunități Big Data și Data Science din Europa de Est, cu peste 200 de ingineri, și o echipă de cercetare și dezvoltare de deep-tech care dezvoltă soluții de ultimă generație.

În 2006, compania și-a lansat propriul sistem educațional, SoftServe University, cu peste 1,100 de soluții de învățare și certificări realizate intern, care le oferă angajaților competențe manageriale și de leadership, precum și abilități IT. Acestea se adaugă resurselor din Udemy, platformă la care toți angajații au acces gratuit.

„De asemenea, observăm că specialiștii IT sunt din ce în ce mai interesați să facă parte dintr-o organizație responsabilă, care se implică în comunitate, iar SoftServe nu doar ca are propriile ținte de decabornizare, dar are și propria fundație caritabilă cu ajutorul căreia sprijină comunitățile în nevoie, dar și propria platformă de crowd-sourcing prin care dezvoltă proiecte pro-bono pentru ONG-uri sau instituții”, a punctat Dan Paraschiv.

Autor: Victoria Preda
Foto: SoftServe
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei