30 septembrie 2022
16.7 C
București

SMYK All For Kids deschide un nou magazin în FASHION HOUSE Outlet Centre București

De citit...

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 12 Noiembrie un nou magazin, în București. Cu o suprafață de  peste 345 de metri pătrați, aduce un concept de poziționare nou, respectiv în parcurile de retail mari, de tip outlet.

Rețeaua are deja 22 de magazine la nivel național, dintre care 5 în București, pentru care lucrează circa 200 de angajați.

Ne-am dorit să le oferim clienților noștri o experiență diferită și să acoperim și acest target de persoane care cumpără din outlet produse de calitate, la discount-uri de până la -70%. Dacă, în general, deschidem magazine în mall-uri și în parcuri de retail mari, de data aceasta vrem să acoperim o nouă nișă de piață și clienții să beneficieze de produsele Smyk All For Kids, din colecțiile trecute, cu reduceri de până la -70% pe tot parcursul anului. În schimb, conceptul general rămâne la fel și avem sub același acoperiș, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, accesorii pentru copii între 0 și 14 ani și articole de puericultură. Acesta este cadoul nostru pentru clienţi pe acest final de an. Credem în calitate, diversitate, clienți fideli şi fericiţi. Noul concept de magazin este preluat după modelul polonez, unde piaţa este mult mai dezvoltată pe acest segment. Vom vedea cum va funcţiona şi pentru acest concept,” a declarat Sorin Stancu, director general SMYK All For Kids România.

Autor: Ioana Andrei
Foto: SMYK All For Kids România
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img