23 ianuarie 2022
0.1 C
București

Și Germania va adopta vaccinarea obligatorie

De citit...

Viitorul cancelar al Germaniei, Olaf Scholz, a anunțat că, până la sfârşitul anului, Parlamentul german se va pronunţa asupra unei legi care impune vaccinarea împotriva COVID -19 a întregii populaţii pentru a opri focarul de infecţii.

Propunerea mea este ca (…) deputaţii să facă o propunere Parlamentului” privind vaccinarea obligatorie, a indicat social-democratul care urmează să preia conducerea guvernului, precizând că textul acesta ar trebui să fie prezentat în acest an pentru a intra în vigoare în februarie sau martie.

Germania a exclus până acum varianta radicală de impunere a vaccinării, aşa cum a procedat Austria. Dar dezbaterea pe această temă a luat amploare în ultimele săptămâni, în timp ce ţara este puternic lovită de un nou val de contaminări.

Obligaţia de vaccinare a fost decisă recent pentru personalul din căminele de bătrâni şi spitale, precum şi pentru soldaţii din Bundeswehr (armata) şi ar urma să intre în vigoare în curând.

Autor: Sofia Filip
Foto: Olaf Scholz Facebook
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Trei tendințe în materie de securitate pentru IMM-uri

Anul 2021 a fost modelat de o redresare economică în urma pandemiei de coronavirus, pe măsură ce oamenii și întreprinderile și-au modificat și ajustat...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img