11 august 2022
19.3 C
București

Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin

De citit...

Proiectul „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, ediția a IV-a, este un proiect organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte, și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Proiectul include programe artistice, ce au ca scop delectarea cetățenilor de toate vârstele, creșterea nivelului cultural și încurajarea societății de a participa la  evenimente artistice care, de cele mai multe ori, facilitează comunicarea și creează o atmosferă inedită, plăcută care aduce la suprafață partea sensibilă a fiecărui om.

„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” este prezent și în acest an, ajungând la a IV-a ediție, având un mare succes de fiecare dată, datorită programelor complexe, dinamica spectacolelor, și, nu în ultimul rând, publicului iubitor de artă și pasionat de aceste evenimente ce implică emoții care ajung cu ușurință prin intermediul spectacolelor de teatru și de muzică.

Anul acesta, proiectul se desfășoară în perioada 05-21 August 2022, începând cu orele 21:00,  în Parcul Tăbăcărie-Amfiteatru, Constanța. Intrarea este liberă!

Autor: Filip Denis
Foto: Primăria Constanța

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Sarom Packinging plănuiește investiții de 3,2 milioane euro pentru extinderea business-ului

Sarom Packaging plănuiește investiții de 3,2 milioane euro, în următorii patru ani, pentru extinderea business-ului. Planurile de dezvoltare urmăresc inclusiv deschiderea de noi sucursale....

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img