6 decembrie 2022
3.9 C
București

Schimbare în programul Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”

De citit...

Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” își schimbă, începând cu 1 octombrie, programul de vizitare. Astfel, instituția este deschisă pentru observații de marţi până sâmbătă (inclusiv), între orele 14.00 – 22.00.

La cererea publicului şi constatând că numeroase persoane aleg să viziteze Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” în orele de seară, un program de lucru cu cinci seri de observaţii este în beneficiul publicului interesat de astronomie. În plus, prin această modificare a programului creşte probabilitatea de seri senine în care se pot face observaţii astronomice, iar prin fluidizarea fluxului de vizitatori, amatorii de astronomie vor avea la dispoziţie o perioadă optimă pentru observaţiile pe care doresc să le facă”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Muzeului Municipiului Bucureşti.

În timpul programului de vară al Observatorului Astronomic, publicul avea acces miercuri şi duminică, între orele 10.00 – 18.00, iar joi, vineri şi sâmbătă – în intervalul 14.00 – 21.00.

Autor: Bella Steriadis
Foto: Arhiva Ordinea Zilei

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Care sunt cele mai mari amenințări la adresa derulării unor afaceri

Cele mai mari ameninţări la adresa derulării afacerilor în următorii doi ani, în ţările G20, sunt reprezentate de impactul inflaţiei rapide, al crizei datoriilor...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img