27 septembrie 2022
18.1 C
București

S-a deschis o nouă bază sportivă în București, reabilitata și modernizată de Primăria Capitalei, prin Compania Sport pentru Toți

De citit...

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a deschis miercuri o baza sportiva pentru copii și tinerii care vor să practice sportul de masă.

La eveniment, alături de primarul general al Bucureștiului, au mai participat viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, precum și renumiți campioni ai României, printre care Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, Anghel Iordanescu, Ilie Năstase, Mircea Bornescu, Dorel Simion.

Deschidem astăzi o bază sportivă pentru copiii și tinerii care vor să practice sportul de masă în condiții moderne și sigure. Peste 200 de mici fotbaliști înscriși la Secția de Fotbal a Companiei Municipale Sport pentru Toți se vor putea antrena, gratuit, în acest nou centru sportiv, iar în perioada următoare, șase cluburi sportive, private sau de stat, se vor putea antrena aici!

Reabilitat prin Compania Municipală Sport pentru Toți, acest complex sportiv a fost total refăcut și reconfigurat, astfel încât oferă acum posibilitatea practicării mai multor sporturi, precum și a organizării de evenimente cu caracter sportiv.

Finalizată în mai puțin de două luni, baza sportivă are un teren cu gazon natural, un teren cu gazon sintetic, două mese pentru practicarea tenisului de masă, vestiare, parcare, zonă de relaxare pentru participanții la evenimentele sportive”, a declarat Gabriela Firea.

Felicitări pentru tot ce ați făcut pentru sport la nivelul Bucureștiului. Ca și directoare a Clubului Sportiv Municipal pot să vă spun că avem peste 2.000 de copii care practică gratuit sportul și este un lucru extraordinar. Încă ne mai dorim să creștem numărul de copii care să vina la Clubul Sportiv Municipal. De asemenea, infrastructura este foarte importantă și din această perspectivă, încurajez investițiile în sportul de masă, pentru că sportul are nevoie de pepiniere pentru a excela, pentru marile competiții ale lumii. Felicitări!”, a punctat directorul Clubului Sportiv Municipal, Gabriela Szabo.

Vă felicit pentru ceea ce faceți în general pentru sport în Capitală, vă urez mult succes și să realizați cât mai multe atât pentru sportul de masă, cât și pentru sportul de performanță! Mă bucur că a fost inaugurată o bază sportivă pentru copii, avem mare nevoie ca tinerii să facă mișcare, pentru că sportul înseamnă sănătate, iar cei talentați pot astfel ajunge la performanță”, a completat Elisabeta Lipa.

La rândul său, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a amintit că „baza din Sectorul 3 este un prim exemplu de ceea ce înseamnă activitatea administrativă și politică pe care o vom desfășura. Așa cum cum afirmă și acești mari campioni, în astfel de locuri se naște performanța!“.

Autor: Mihai Colț
Foto: PMB
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img