27 ianuarie 2022
-0.6 C
București

S-a decis suspendarea activităților fizice și în școlile private

De citit...

După ce inițial s-a anunțat că doar unitățile de învățământ de stat intră în vacanță în intervalul 25 octombrie – 5 noiembrie, Guvernul a revenit asupra măsurii și a anunțat că și școlile private își suspendă activitatea cu prezență fizică.

La nivelul şcolilor private, că acesta a fost unul dintre subiectele foarte importante de clarificat, (…) hotărârea de guvern prevede acum că activitatea cu prezenţă fizică se suspendă pentru preşcolari şi elevi, în perioada 25 octombrie – 5 noiembrie, în unităţile particulare de învăţământ, inclusiv cele cuprinse în registrul special al organizaţiilor furnizoare de educaţie care organizează şi desfăşoară pe teritoriul României activităţi de învăţământ corespunzătoare unui sistem educaţional din altă ţară. Cu alte cuvinte, prezenţa fizică este interzisă, nimeni nu-i opreşte să facă online, pentru şcolile private, dar nu cu prezenţă fizică în şcoală pe perioada respectivă. Aplicabil imediat de la ieşirea hotărârii de guvern (publicarea în Monitorul Oficial – n.r.)”, a declarat șeful DSU, Raed Arafat.

Autor: Mădălina Lazăr
Foto: Arhiva Ordinea Zilei
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Knauf Insulation preia fabrica Gecsat S.A din Târnăveni

Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața materialelor izolante, parte a Grupului Knauf, anunță semnarea contractului de achiziție a fabricii...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img