30 septembrie 2022
16.7 C
București

ROCA Investments intră în acționariatul BICO Industries

De citit...

ROCA Investments, parte din Impetum Group, se alătură acționariatului BICO Industries, liderul pieței de plasă din fibră de sticlă din estul Europei și cel mai mare producător autohton de armături din fibră de sticlă.

Parteneriatul este pentru ROCA Investments o oportunitate de a contribui la consolidarea exporturilor românești pe această nișă industrială, fiind vorba de un domeniu de activitate cu cerere susținută. Cu o cotă de piață estimată la 35% la nivel național și 5% în Europa, BICO se bucură deja de o bună credibilitate regională pentru ocuparea unei poziții fruntașe și întrunește toate cele mai înalte standarde de calitate pentru produsele oferite.

Odată cu BICO Industries trecem la nivelul următor; este vorba de o companie cu perspective internaționale de scalare și cu un avans admirabil pe piața din Europa, către care direcționează deja 28% din totalul producției. BICO Industries poate și merită să câștige pentru România prestigiul de a fi țara de proveniență pentru textile tehnice de top. Vom pune umărul ca împreună să devenim unul dintre primii trei jucători la nivel european din industria de fibră de sticlă. Aducem în acest parteneriat experiența noastră investițională acumulată în companii care sunt lideri naționali în domeniile lor”, a declarat Ionuț Bindea, Investment Manager ROCA Investments.

Autor: Ioana Galeș
Foto: ROCA Investments
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img