26 martie 2023
19.3 C
București

„Rezerva” și în România. Editura Nemira a lansat volumul de memorii al prinţului Harry

Cititorii din țara noastră au ocazia să descopere volumul de memorii al prinţului Harry în limba română. Editura Nemira a lansat cartea „Rezerva”, simultan cu alte maari edituri ale lumii.

„Rezerva” îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieţi, doi prinţi care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmăreşte cuprinsă de tristeţe şi de teamă. După ce Diana, prinţesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea şi în sufletul lor şi cum avea să fie viaţa lor mai departe. Această carte spune povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.

Carte-eveniment, „Rezervă” este plină de mărturisiri, dezvăluiri şi lecţii de viaţă cu greu învăţate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferinţa”, precizează Editura Nemira

Volumul a apărut simultan marţi în limbile română, spaniolă, germană, portugheză, chineză simplificată, daneză, olandeză, finlandeză, franceză, greacă, maghiară, italiană, poloneză, suedeză. În engleză, cartea este publicată la Transworld, imprint al Penguin Random House UK, pentru Marea Britanie, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă, India şi Africa de Sud, iar pentru Canada la Random House Canada.

În format clasic, cartea apărută la Nemira are preţul de 99 de lei. Versiunea audio, în lectura actorului Alexandru Unguru, este publicată de Nemira Audio în format digital şi va fi disponibilă pe platorma AudioTribe.ro, alături de ebook.

Autor: Ioana Andrei
Foto: Editura Nemira
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei