Home Life Rețeta săptămânii: Portocale cu file de macrou

Rețeta săptămânii: Portocale cu file de macrou

Și astăzi, chef Liviu Balint ne oferă posibilitatea de a învăța să pregătim o mâncare simplă, dar foarte gustoasă: portocale cu file de macrou.

Pentru acest preparat sunt necesare următoarele ingrediente:radicchio, o portocală, fulgi de migdale, semințe de chia și o conservă Eva file de macrou in ulei vegetal 170g .

Curățăm portocala, iar pulpa zemoasă o tăiem în cubulețe, la fel procedăm și în cazul radicchio. Conținutul conservei îl amestecăm cu cubulețele de portocală și bucățile de radicchio. Peste adăugăm fulgii de migdale și semințele de chia.

Pentru a desăvârși preparatul trebuie să pregătim o vinegretă din zeama de la o jumătate de lămâie, peste care adăugăm coaja rasă de la o lămâie, două linguri de miere, 100 ml. ulei de măsline și sare după gust.După ce am blendat ingredientele, punem vinegreta peste peștele cu portocală.

Poftă bună!
Autor: Chef Liviu Balint, brand ambasador Podravka România
Exit mobile version