30 septembrie 2022
15.2 C
București

Rețeaua PENNY ajunge la un număr de 260 de magazine în România

De citit...

Rețeaua de magazine PENNY se extinde cu o nouă unitate în Craiova, județul Dolj. Astfel, rețeaua ajunge la 260 de spații deschise în România.

Noul magazin PENNY are un spațiu de vânzare de 796 m2, care va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 22:00 și duminică între 08:00 – 20:00. Pentru confortul clienților săi, o echipă de 13 angajați va fi disponibilă pentru a oferi consultanță cu privire la produsele căutate, în timp ce clienții care dețin o mașină personală beneficiază de posibilitatea de a folosi unul dintre cele 53 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități. Magazinul dispune de patru case de marcat.

În anul fiscal 2019, PENNY a înregistrat o cifră de afaceri de 3,96 miliarde lei, în creștere cu 15% față de anul fiscal precedent. În tot acest interval de timp, peste două milioane clienți au vizitat magazinele din întreaga țară. Cu o strategie de expansiune ambițioasă, produse de calitate ce provin de la furnizori și producători locali și o atenție constantă la nevoile clienților, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șase ani pe piața din România.

Autor: Victoria Preda
Foto: PENNY
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img