27 ianuarie 2022
-0.6 C
București

Remediul secret care te ajută să-ți vindeci viața

De citit...

Stă în puterea ta să-ți vindeci viața. Există un remediu secret care te poate ajuta să-ți tratezi atât sufletul, cât și trupul. Iar totul este la …un gând distanță.

Puterea gândului este infinită! Ne putem vindeca de boli sufletești și chiar de boli trupești cu ajutorul gândului pozitiv. Louise L. Hay, autoarea bestsellerului „Poți să își vindeci viața”, a reușit, prin afirmațiile sale pozitive, să schimbe viața a milioane de oameni.

Vă prezentăm unul dintre  „tratamentele” recomandate de ea. Este un „remediu” simplu care ne poate ajuta să ne simțim bine atât în interiorul nostru, cât și în exterior, deoarece ceea ce se vede este doar proiecția propriilor noastre gânduri. Nu vă așteptați la poțiuni magice! Avem nevoie doar de mintea noastră și de forța interioară de a ne direcționa gândurile spre pozitiv.

Sunt una cu Viața. Viața mă iubește și mă sprijină. De aceea, îmi deschid inima și mi-o umplu cu iubire. Cu toții facem ce știm mai bine. Trecutul a dispărut și nu mai există. Eu sunt unic(ă), așa că optez pentru a-mi deschide inima și pentru a mă umple de iubire, de compasiune, de înțelegere, eliberându-mă astfel de amintirile mele dureroase. Totul este în ordine în mintea și în sufletul meu”.

Viața este minunată și pentru a vedea acest lucru este nevoie doar de un gând, un singur gând!

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Pixabay.com
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Knauf Insulation preia fabrica Gecsat S.A din Târnăveni

Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața materialelor izolante, parte a Grupului Knauf, anunță semnarea contractului de achiziție a fabricii...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img