25 septembrie 2022
18.8 C
București

RC Europe a investit nouă milioane de euro în Oradea

De citit...

RC Europe a investit nouă milioane de euro în Oradea, acolo unde a inaugurat cel de-al treilea parc de retail al grupului din România.

NEST Oradea găzduiește 13 magazine locale și internaționale, printre care: JYSK, Martes Sport, Sportisimo, CCC, ZOO Center, KIK, PEPCO, dm-drogerie markt și Zoomania și dispune de o parcare generoasă cu 200 de locuri .

Investiția de la Oradea este cel de-al doilea proiect de retail al RC Europe  din România și finalizat în 2020, în urma deschiderii NEST Miercurea Ciuc, în luna mai.

Primul parc de retail NEST din România a fost deschis la Dorohoi, în 2017. Compania a mai dezvoltat și are în administrare două parcuri de retail NEST în Serbia, unde intenționează să dezvolte noi proiecte în 2020.

Suntem încântați să anunțăm inaugurarea NEST din Oradea, al doilea parc deschis în 2020 după cel din Miercurea Ciuc, la începutul acestui an. Credem în potențialul dezvoltării parcurilor de retail și deschiderea NEST Oradea confirmă încrederea constantă a acționarilor noștri în potențialul pieței românești. Parcul de retail NEST va oferi o mare diversitate prin mixul său de chiriași și va aduce astfel beneficii orădenilor. Le mulțumim autorităților locale pentru sprijinul acordat și chiriașilor noștri pentru încrederea pe care ne-au acordat-o în aceste momente dificile”, a declarat Andrei Rati, Country Manager al RC Europe în România.

În România, dezvoltatorul  mai deține cinci clădiri de birouri: două în Pitești, și trei în  orașele Craiova, Drobeta și Slatina, totalizând peste 18.000 mp suprafață închiriabilă. Compania are în plan dezvoltarea unei clădiri de birouri de clasă A în București, Arc Office Building, care va ocupa o suprafață închiriabilă de 30.000 mp și un nou parc de retail în Sighișoara.

Autor: Corina Gheorghe
Foto: RC Europe

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img