26 octombrie 2021
2.5 C
București

Raluca Drăgan va conduce departamentul financiar al Meta Estate Trust

De citit...

Meta Estate Trust anunță numirea Ralucăi Drăgan ca Chief Financial Officer (CFO) al holdingului. Experiența pe care Raluca Drăgan o deține în domeniul financiar și imobiliar va contribui la procesul accelerat de dezvoltare și la atingerea obiectivelor companiei Meta Estate Trust.

Am intrat în contact cu Raluca în timp ce se documenta despre conceptul Meta când a decis să devină acționar la noi. Având în vedere competențele dobândite anterior și expunerea la procese de creștere accelerată, este un câștig foarte mare pentru noi să o avem pe Raluca în poziția de CFO. Aportul ei va fi important în dezvoltarea companiei, atât pe piața imobiliară, cât și pe piața de capital din România”, a declarat Eugen Voicu, cofondator Meta Estate Trust.

Raluca Drăgan activează de peste 17 ani în domeniul financiar. Înainte de a se alătura echipei Meta Estate, Raluca a fost CFO pentru One United Properties și anterior a lucrat timp de 14 ani în Ernst & Young, una dintre cele mai mari companii de consultanță financiară și audit din lume.

Raluca a absolvit Academia de Studii Economice din București cu o diplomă de licență și un masterat în finanțe și bănci. Este membru al Asociației Contabililor Autorizați (ACCA) și membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

Mă bucur să fac parte din echipa Meta Estate Trust deoarece cred foarte mult în acest proiect cu un model de business unic în România. Eu m-am alăturat companiei mai întâi în calitate de acționar și apoi am acceptat provocarea de a contribui în mod activ alături de ceilalți membri ai conducerii la dezvoltarea acesteia. Consider că Meta Estate are un potențial de creștere foarte mare și îmi doresc să ajut la atingerea țintelor pe care ni le-am propus, a declarat Raluca Drăgan.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Meta Estate Trust
Articolul precedentActivitățile MNLR
Articolul următorPremieră în medicina românească
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

CMS România a recrutat-o pe Laura Grigore în poziția de Senior Counsel

Firma internațională de avocatură CMS anunță cooptarea Laurei Grigore în cadrul practicii de tehnologie, media și telecomunicații a biroului din București, începând cu data...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img