Home Economie Lawyers PwC România și D&B David și Baias au asistat Fiterman Pharma în...

PwC România și D&B David și Baias au asistat Fiterman Pharma în vânzarea portofoliului de produse Uractiv către Terapia

George Ureche

O echipă integrată de specialiști ai PwC România și D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, a asistat compania farmaceutică românească Fiterman Pharma din Iași în vânzarea gamei de produse Uractiv către producătorul Terapia SA Cluj-Napoca, deținut de grupul indian Sun Pharma.

Ne bucurăm că am fost alături de familia Fiterman într-o tranzacție atât de importantă precum vânzarea uneia dintre cele mai cunoscute game de suplimente alimentare – Uractiv, lider de piață în segmentul său în România – către Terapia, unul dintre cei mai vechi producători de medicamente de pe piața românească. Uractiv este un produs 100% românesc, foarte apreciat de comunitatea medicală și de farmaciști, care a ajuns la vânzări anuale de aproximativ 8,7 milioane dolari și care va beneficia de susținerea Sun Pharma pentru a deveni un produs de referință la nivel global”, a declarat George Ureche, Director PwC România și coordonatorul echipei care a asistat tranzacția.

PwC România și D&B David și Baias au oferit servicii integrate de asistență la tranzactie, evaluare, servicii fiscale și juridice.

„Această tranzacție confirmă calitatea și performanța produselor Fiterman Pharma. Uractiv, la fel ca toate celelalte produse Fiterman Pharma, a fost creat cu perseverență, pasiune și dedicare, fiind în permanență inspirați de pacienți pentru a crea produse inovatoare și de înaltă calitate, adecvate nevoilor acestora. Vom continua investițiile în cercetare și inovare, în dezvoltarea continuă de noi produse care să acopere o gamă vastă de arii terapeutice. Mulțumesc echipei PwC, pentru profesionalismul și susținerea continua în acest proces de tranzactie.”, a spus Patricia Fiterman, CEO Fiterman Pharma.

Echipa PwC care a asistat tranzacția a fost formată din George Ureche – Director și Leader M&A și Marina Pavel – Senior Manager M&A. Servicii de evaluare au fost oferite de Sorin Petre – Partener Valuation & Economics și Silviu Dinu – Senior Manager Valuation & Economics, iar asistență fiscală a fost oferită de Ruxandra Târlescu – Partener Taxe și Cristina Fuioagă – Director Taxe.

Din echipa D&B David și Baias au făcut parte Sorin David – Managing Partner și Romana Petre – Avocat Senior Coordonator.

Autor: Ioana Andrei
Foto: Arhiva Ordinea zilei

 

 

 

 

Exit mobile version