25 septembrie 2022
18.8 C
București

Purtarea măștii este obligatorie în municipiul Bistrița

De citit...

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a stabilit că în municipiul Bistriţa şi în localităţile aparţinătoare Ghinda, Sărata, Sigmir, Slătiniţa, Unirea şi Viişoara, începând de miercuri, va deveni obligatorie purtarea măştii de protecţie şi în spaţiile publice deschise, iar activitatea localurilor şi a agenţilor de jocuri de noroc se suspendă.

Purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice deschise.

Activitatea restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru clienţii cazaţi în unităţile de cazare.

În situaţia în care activitatea operatorilor economici este restricţionată sau închisă, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.

De asemenea, se interzice organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Pixabay.com
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img