25 septembrie 2023
21.2 C
București

Promovări în echipa firmei de avocatură Dentons

Dentons anunță promovarea Alexandrei Rădulescu în poziția de Partener și a Oanei Vodă în poziția de Senior Counsel, începând cu data de 1 aprilie 2023.

Membră a echipei de Litigii, Alexandra Rădulescu are o experiență de peste 16 ani în soluționarea disputelor, cu predilecție în sfera arbitrajului intern și internațional, a litigiilor de concurență și disputelor administrative în general. De-a lungul carierei a consiliat și reprezentat clienți în proceduri de arbitraj în fața Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României și a Curții Internaţionale de Arbitraj a ICC, în dosare cu sediul arbitrajului la Paris și Viena.

Alexandra asistă clienți din numeroase industrii, cum ar fi telecom, farmaceutic, auto, energie, petrol și gaze, în chestiuni de reglementare și conformitate, reglementări interne sau europene, aspecte de concurență și ajutor de stat.

Coordonatoare a practicii de achiziții publice a biroului Dentons din București, Oana Vodă are o experiență profesională de peste 15 ani, gestionând implementarea unor proiecte complexe de achiziții publice, PPP și concesiuni în România și în Europa.

În calitate de expert în achiziții publice al Comisiei Europene, al Băncii Mondiale și al Băncii Europene de Investiții, Oana a dobândit o vastă experiență în asistarea companiilor de stat și private în legătură cu o gamă largă de aspecte juridice și strategice privind achizițiile publice durabile și inovatoare, achiziții comune transfrontaliere, pregătirea și implementarea proiectelor PPP și negocierea contractelor de concesiune.

Sunt încântat să o primim pe Alexandra în echipa de parteneri ai biroului nostru. De la momentul în care s-a alăturat echipei Dentons, a demonstrat pasiune și abilități profesionale excepționale, fiind un membru valoros al practicii de litigii și soluționarea disputelor și concurență. Contribuția Alexandrei la consolidarea Firmei prin creșterea portofoliului de clienți, feedback-ul extraordinar al acestora și înțelegerea profundă a nevoilor clienților vorbesc de la sine. De asemenea o felicit și pe Oana pentru promovarea în poziția de senior counsel. Având o experiență semnificativă în domeniul achizițiilor publice, contribuția ei la dezvoltarea Firmei consolidează poziția de piață a Dentons în acest domeniu. Aceste promovări binemeritate reflectă nu numai competențele profesionale excepționale ale Alexandrei și ale Oanei, ci și abordarea comercială privind dezvoltarea portofoliului de clienți.”, a declarat Perry V. Zizzi, Managing Partner al biroului Dentons din România.

Totodată, Isabela Gheorghe – membră a echipei de drept imobiliar – a fost promovată în poziția de Senior Associate.

Autor: Ioana Andrei
Foto: Dentons
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei