7 decembrie 2023
0.2 C
București

Prințesa și Magicianul, patru reprezentații cu intrare liberă la Opera Comică pentru Copii

Platforma AMTeatru, prin intermediul Culture Reality SRL, cu sprijin de la bugetul local al Sectorului 6 al Municipiului Bucureşti, prin Centrul Cultural European Sector 6, în cadrul Programului CULTURA 2023 și în parteneriat cu Opera Comică pentru Copii prezintă premiera spectacolului „Printesa și Magicianul”.

Spectacolul va avea patru reprezentații cu intrare liberă sâmbătă 23 septembrie, orele 10.00 și 18.00 și duminică 24 septembrie, orele 10.00 și 12.00, în Grădina Operei Comice pentru Copii, pe Scena de la Căsuța din Copac, oferind astfel locuitorilor sectorului 6 și nu numai, ocazia de a se bucura de un spectacol gratuit, în apropierea zonei în care locuiesc.

Beneficiarii acestui proiect sunt familiile, copiii și adolescenții, dar și adulții care își doresc să se bucure de vizionarea unui spectacol de calitate. Prin intermediul poveștii și a personajelor, spectacolul transmite mesaje puternice despre curaj, prietenie și puterea de a visa. Abordarea proiectului se bazează pe o combinație armonioasă între elementele de teatru, muzică, elemente de magie și efecte speciale.

Astfel, publicul va fi transportat într-o lume magică și va putea trăi o adevărată aventură alături de artiști. Oportunitatea sa mai este susținută și de dorința publicului de a se bucura de experiențe live și tangibile, care să ofere inspirație și mesaje pozitive. Parteneriatul cu Opera Comică pentru Copii vine cu un ajutor esențial în găsirea celor mai bune soluții pentru crearea unui eveniment relevant pentru grupul țintă, ținând cont de îndelungata și valoroasa experiență e echipei OCC.

Echipa artistică implicată în proiectul „Prințesa și Magicianul” este formată din magicianul Bogdan Muntean și solista Andra Baciu, realizatorul Mădălin Guruianu – responsabil de coordonarea întregului spectacol și producătorul muzical/ sound designer, Radu Ion.

Proiectul a fost co-finanțat de Primăria Sectorului 6 al Municipiului Bucuresti, prin Centrul Cultural European Sector 6, în cadrul Programului Cultura 2023. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primariei Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, puteți accesa www.primari6.ro/cultura2023. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Autorității Finanțatoare.

Autor: Filip Denis
Foto: AMTeatru Facebook
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei