29 ianuarie 2023
1.2 C
București

Primark va deschide primul magazin în România

Primark va deschide primul magazin în România Un nou retailer international de modă intră pe piața românească. PRIMARK va deschide noul magazin în centrul comercial ParkLake, din București, înainte de Crăciun.

Primark își continuă expansiunea în Europa Centrală și de Est, țara noastră alăturându-se altor piețe-cheie: Polonia, Republica Cehă și Slovenia. Primark a anunțat și un al doilea magazin în București, în centrul comercial AFI Cotroceni, care urmează să se deschidă în 2023.

Magazinul, situat în centrul comercial ParkLake, se va deschide pentru cumpărători joi 15 decembrie, de la ora 10.00.

Amenajat pe o suprafață de 3.735 m2 împărțită pe două etaje, va aduce clienților din România, în premieră, formula unică Primark ce îmbină cele mai noi tendințe cu produse de primă necesitate la prețuri convenabile.

Noul magazin va crea 290 de locuri de muncă pentru economia locală din București, iar o serie de locuri de muncă cu jumătate sau normă întreagă sunt încă disponibile, inclusiv posturi de asistent retail la Primark, dar și posturi de conducere.

Informații suplimentare sunt disponibile aici: https://ro.cariera.primark.com/căutare-posturi-vacante/România/

Planurile Primark includ și lansarea retailerului pe cea de-a 16-a piață în 2023, în capitala slovacă Bratislava, amprenta totală din ECE ajungând astfel la 12 magazine pe cinci piețe.

Autor: Victoria Preda
Foto: PRIMARK

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei