29 mai 2023
23.5 C
București

Pregătire GRATUITĂ pentru Bacalaureat la Universitatea Ovidius din Constanţa

Elevii de clasa a XII-a au posibilitatea de a participa la o serie de cursuri în vederea pregătirii examenului de Bacalaureat. Universitatea Ovidius din Constanţa organizează ședințe gratuite de pregătire la disciplina Matematică.

Programul începe pe 1 aprilie și se va derula timp de două luni, în fiecare sâmbătă. Astfel, Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul instituţiei de învăţământ superior din municipiul Constanţa organizează, în perioada 1 aprilie – 3 iunie, o serie de şedinţe de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2023.

Lecţiile de matematică se vor desfăşura la sediul facultăţii, Bd. Mamaia, nr. 124, în Biblioteca virtuală, în fiecare sâmbătă, între orele 11.00 – 13.00. Elevii interesaţi să participe la aceste şedinţe se pot înscrie utilizând formularul pe care îl găsesc AICI. De asemenea, cei care doresc să afle detalii suplimentare despre lecţiile de matematică pot accesa link-ul de AICI, precizează Universitatea Ovidius din Constanţa.

Şedinţele de pregătire sunt gratuite, iar la finalizarea programului, elevii vor primi certificate de participare, acordate de Facultatea de Matematică şi Informatică.

Autor: Mădălina Lazăr
Foto: Universitatea Ovidius din Constanţa

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei