23 septembrie 2023
19.2 C
București

Posesorii de mașini din Sectorul 4 au la dispoziție blocatoare pentru parcările de reședință

Bucureștenii din Sectorul 4 pot evita momentele neplăcute în care își găsesc locul de parcare ocupat utilizând blocatoarele puse la dispoziție de administrația locală.

Deținătorii locurilor de parcare de reședință aflate pe raza administrativ-teritorială a Sectorului 4 pot achiziționa blocatoare automate, într-un mod simplu și rapid, la prețuri convenabile, cu posibilitatea rezervării acestora în avans.  Persoanele interesate de un astfel de dispozitiv trebuie să depună o solicitare în acest sens prin intermediul registraturii online pe site-ul https://www.mobilitateurbana4.ro/ sau în aplicația mobilă „Primaria Sector 4”.

Imediat ce aceasta va fi validată, cei interesați vor avea posibilitatea să achite o taxă de rezervare a blocatorului, în sumă de 400 de lei, accesând secțiunea dedicată acestei plăți din interfața celor peste 200 de aparate de tip SelfPay existente în centrele comerciale, piețele și magazinele de cartier din Sectorul 4.

Diferența până la suma totală de 1.239,98 lei, reprezentând tariful final al blocatorului (compus din prețul de achiziție, montare și punere în funcțiune și costul operațional, cu TVA inclus), va fi achitată odată cu montarea aparatului. Totodată, din momentul în care a fost achiziționat, dispozitivul rămâne în proprietatea cumpărătorului, iar pentru o perioadă de 49 de luni va beneficia de garanție din partea furnizorului.

Acest tip de dispozitiv este unul dintre cele mai performante existente în acest moment pe piața de profil: prevăzut cu o carcasă confecționată dintr-un material polimeric, întărit cu fibră de sticlă, braț prevăzut cu cod QR, rezistent la șocuri și lovituri, echipat cu detector de prezență vehicul, motorizare electrică, control cu telecomandă și acumulator reîncărcabil.

Pentru detalii suplimentare, puteți să accesați site-ul oficial al Direcției Mobilitate Urbană Sector 4 – https://www.mobilitateurbana4.ro/ sau să apelați numărul de telefon 021.9441.

Autor: Filip Denis
Foto: Primăria Sectorului 4
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei