30 septembrie 2022
16.7 C
București

Poliţia Timiş a anunţat variantele de tranzitare a zonelor aflate în carantină

De citit...

Poliţia Timiş a anunţat variantele de tranzitare a zonelor aflate în carantină. Este vorba despre municipiul Timişoara şi patru comune limitrofe.

Cele trei variante stabilite de autorităţi sunt:

  •  DN 6 Remetea Mare – Centura Ocolitoare a municipiului Timişoara – DJ 691 – urcarea pe Autostrada A1
  • DN 6 Remetea Mare – Centura Ocolitoare a municipiului Timişoara – DN 69 – Drum legătură Calea Aradului – Calea Torontalului – DN 6 Timişoara – Sânnicolau Mare
  • DN 59 Jebel – DJ 693B Liebling – Stamora Română – DJ 592A Otveşti – Sacoşul Turcesc – DJ 592 Buziaş.

Transportul rutier de mărfuri cu vehicule având gabaritul de peste 3,5 tone se va face prin municipiul Timişoara în regim de tranzit, conducătorii auto având obligaţia de a nu opri în zonele carantinate.

Hotărârea luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Timiş stabilește că, începând cu data de 8 martie 2021 ora 00,00, este strict interzisă intrarea/ieşirea în/din zona carantinată prin alte zone şi căi de acces decât cele deschise circulaţiei publice de pe drumurile naţionale, judeţene, comunale şi forestiere.

Totodată, în interiorul localităţilor se interzice circulaţia persoanelor în grupuri pietonale mai mari de şase persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri.

Circulaţia şi staţionarea persoanelor în spaţiile publice, din interiorul zonei carantinate, sunt interzise, cu excepţia motivelor bine justificate, pe baza declaraţiei pe propria răspundere, legitimaţiei de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angajator.

Autor: Ioana Andrei
Foto: IPJ Timiș Facebook

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img