3 decembrie 2021
8.2 C
București

Ploiești: Programul de lucru cu publicul al Serviciului Evidență Informatizată a Persoanelor se reduce

De citit...

Primăria Municipiului Ploiești, prin Serviciul Public Local Comunitar pentru Evidența Persoanelor (S.P.L.C.E.P.) Ploiești, informează cetățenii că se reduce programul de lucru cu publicul la nivelul Serviciului Evidență Informatizată a Persoanelor, începând cu data de 18 octombrie 2021.

Măsura a fost dispusă ca urmare a situației pandemice actuale, respectiv creșterea incidenței ratei de infectare cu COVID-19, la nivelul municipiului Ploiești, și este în conformitate cu prevederile Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.  

Programul de lucru cu publicul al Serviciului Evidență Informatizată a Persoanelor se va desfășura, începând cu data de 18 octombrie 2021, după cum urmează:

  • Luni-Joi 830-1300

Totodată, reprezentanții S.P.L.C.E.P. Ploiești roagă cetățenii, care au programări, după-amiaza, privind depunerea documentelor pentru cărți de identitate, să se prezinte, în ziua programării, în cursul dimineții.

Prioritate în această perioadăau persoanele care:

  • au pierdut actul de identitate;
  • schimbare de nume;
  • schimbare de domiciliu;
  • deteriorări;
  • furt;
  • persoanele care au împlinit vârsta de 14 ani.

Potrivit Art. 4 alin. (5) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,„valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări”.

În funcție de cursul evenimentelor, orice modificare va fi adusă la cunoștința publicului.

Autor: Filip Denis
Foto: Arhiva Ordinea Zilei

 

 

 

 

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Ce îngrijorări au investitorii din sectorul imobiliar

Încrederea investitorilor imobiliari în performanța sectorului în 2022 este mai puternică decât în urmă cu un an, dar incertitudinea rămâne. Companiile vor să reia proiectele...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img