1 iulie 2022
35.1 C
București

PepsiCo lansează o nouă ediție a programului de internship pentru studenți Dare To Do More

De citit...

PepsiCo lansează o nouă ediție a programului de internship pentru studenți „Dare to Do More” în Europa.

Competiția desfășurată integral online invită studenții, proaspeții absolvenți și tinerii cu până la trei ani de experiență din întreaga regiune să își valorifice abilitățile antreprenoriale și să beneficieze de următoarele mari tendințe din industria FMCG.

Anul acesta, participanții au sarcina de a propune un proiect de sustenabilitate de impact care să ajute businessul PepsiCo și de a-l prezenta liderilor PepsiCo. Candidații care ajung la etapa finală vor avea posibilitatea de a participa la un interviu pentru a obține un rol într-unul dintre programele de stagiu ale PepsiCo din Europa.

În ediția din acest an, participanții din România vor concura pentru două roluri în cadrul departamentelor de Insights și eCommerce pentru un stagiu de doi ani.

Cu o perioada de înscriere care durează până la finalul lunii mai, inițiativa extrem de competitivă continuă să inoveze în cadrul schemelor tradiționale de recrutare, eliminând trimiterea CV-urilor pentru înscrierea în program, oferind astfel candidaților șansa de a-și evidenția personalitatea și abilitățile de gândire critică prin intermediul proiectelor propuse.

Pentru 2022, candidații selectați vor concura direct pentru primele trei premii suplimentare (gadgeturi digitale) la finalele europene desfășurate online.

Extinzându-și aria de acoperire, programul va fi disponibil în opt țări: România, Spania, Marea Britanie, Polonia,  Serbia, Belgia, Olanda și Turcia. Absolvenții de succes vor avea ocazia să lucreze cu echipe și colegi din întreaga lume pentru unele dintre cele mai mari branduri FMCG la nivel mondial.

„Și în acest an vom desfășura programul Dare To Do More care ne oferă posibilitatea să întâlnim pe unii dintre cei mai talentați tineri din România. În același timp, le oferim oportunitatea de a experimenta ce presupune activitatea la PepsiCo, să înțeleagă ce înseamnă o abordare sustenabilă în dezvoltarea unei companii într-o lume tot mai dinamică și mai schimbătoare”, declară Annie Grifftih-Swain, HR Director PepsiCo East Balkans.

Cum funcționează programul Dare to Do More:

  • Prima etapă: Înscriere + Livrare Business Case

Prima etapă oferă candidaților posibilitatea de a obține o imagine din interior asupra vieții la PepsiCo. Printr-o experiență de învățare virtuală, absolvenții pot descoperi mai multe despre companie și despre agenda și obiectivele noastre pep+ pe site-ul DTDM. Când sunt pregătiți, absolvenții își trimit proiectul despre parteneriatul cel mai potrivit din punctul lor de vedere pentru PepsiCo. Candidații se pot înscrie aici.

  • A doua etapă: Finala locală
  • A treia etapă: Alătură-te PepsiCo!

Pentru candidații selectați cărora li se oferă roluri la PepsiCo, programele lor de stagiu prin rotație vor începe în septembrie 2022. Începând cu un proces de înscriere și un eveniment de Bun venit, noul grup de tineri va face parte din programul nostru de ambasadori, primind sprijin, îndrumare și responsabilitate din prima zi.

  • A patra etapă: Finalele europene

Finaliștii din Europa vor fi invitați la o finală virtuală epică în care vor concura pentru a câștiga premii extraordinare, vor avea expunere în fața echipei de leadership PepsiCo, vor sărbători începutul de succes în cadrul companiei și se vor distra în tot acest proces.

Autor: Isabela Nicolescu
Foto: PepsiCo

 

 

 

 

- Publicitate -spot_img