28 septembrie 2023
19.8 C
București

Pază permanentă în Parcul Cișmigiu

Unul dintre cele mai frumoase parcuri din Capitală va beneficia de pază permanentă. Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) a semnat un contract de servicii de pază şi patrulare în parcul Cişmigiu, care prevede că sunt asigurate cinci posturi de pază permanente, 24/24.

Parcul Cişmigiu este unul dintre cele mai iubite locuri de recreere din Bucureşti şi dorim să ne asigurăm că toţi cei care îl vizitează se bucură de o experienţă plăcută în condiţii de siguranţă. Consider că semnarea acestui contract reprezintă un pas important pentru întărirea promisiunii pe care am făcut-o bucureştenilor de creştere a nivelului de siguranţă şi confort pentru toţi vizitatorii. Această achiziţie face parte dintr-un efort mai amplu de modernizare şi îmbunătăţire a infrastructurii şi serviciilor oferite în parcuri şi încă un pas spre un oraş mai sigur şi mai prietenos”, a anunțat viceprimarul Capitalei Horia Tomescu.

Și celelalte parcuri se vor bucura de un regim similar, având în vedere că, în iunie, ALPAB a anunțat pe SEAP licitaţie pentru servicii de pază şi patrulare pentru 35 obiective, însumând 91 de posturi, pentru care paza trebuie asigurată 24 de ore din 24. Valoarea totală estimată a contractului este cuprinsă între 19.131.840 – 38.316.096 lei, iar paza trebuie asigurată 24 ore din 24 pe parcursul a doi ani.

Posturile de pază vor fi asigurate în parcurile: Herăstrău, Circului, Floreasca, Bordei, Verdi, Tineretului, Carol, Cişmigiu, Izvor, Unirii; parcurile de la Teatrul Naţional, Sala Palatului şi Ateneul Român; serele Bellu, Libertăţii, Ghencea şi cea pentru plante perene; circuit turistic, sediul ALPAB, SIEUMT Ghencea, stăvilarele Străuleşti, Floreasca, Mogoşoaia, Pantelimon, Herăstrău şi Băneasa.

Autor: Filip Denis
Foto: Arhiva Ordinea Zilei
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei