7 octombrie 2022
17.2 C
București

Parteneriat strategic. PepsiCo preia 20% din acțiunile AQUA Carpatica

De citit...

PepsiCo a anunțat că a semnat un parteneriat strategic cu AQUA Carpatica. Acordul îi permite să dețină 20% din acțiunile producătorului de apă de izvor românească premium. Conform acordului, PepsiCo va avea drepturi de a distribui apa de izvor în România și în Polonia, cu oportunități de extindere pe alte piețe, inclusiv în Statele Unite.

Înființată de antreprenorul elvețian-grec Jean Valvis în 2010, linia de produse premiată AQUA Carpatica include apă plată de izvor și ape minerale naturale carbogazoase care sunt îmbuteliate la sursă, în Munții Carpați din România. Apa minerală naturală carbogazoasă premium de la AQUA Carpatica nu conține nitrați și sodiu și oferă electroliți naturali.

Cu gustul său excelent și poziționarea premium, AQUA Carpatica este o completare perfectă pentru portofoliul de băuturi premium existent al PepsiCo. Suntem încrezători că valoarea puternică a brandului AQUA Carpatica va rezona cu clienții și consumatorii noștri la nivel global”, a declarat Silviu Popovici, CEO al PepsiCo Europe.

AQUA Carpatica este un brand la fel de unic ca și locul de origine. Sunt încântat de oportunitatea de a ne uni forțele cu PepsiCo pentru a ne extinde amprenta în Europa și pentru a explora oportunitățile de a aduce AQUA Carpatica și beneficiile sale pentru sănătate unor noi consumatori în noi piețe. În puțin mai mult de un deceniu, AQUA Carpatica a devenit un brand îndrăgit în Europa, pe care aspirăm să îl listăm la bursă în viitor. Sunt încântat că PepsiCo împărtășește viziunea noastră de a crește brandul în Europa și la nivel global”, a menționat Jean Valvis, fondatorul AQUA Carpatica.

Autor: Victoria Preda
Foto: PepsiCo
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

ElectroPutere Parc a devenit cel mai mare hub de inovație și tehnologie din Oltenia

Forța de muncă bine calificată, infrastructura bună și amplasarea în apropierea Universității din Craiova - cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, precum...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img