25 septembrie 2022
24.5 C
București

Ovidiu Nicușan este noul director de marketing al Flanco Retail

De citit...

Din 15 septembrie, Ovidiu Nicușan este promovat pe postul de director de marketing al Flanco Retail.

În vârstă de 41 de ani, licențiat în Managementul Afacerilor, Ovidiu și-a petrecut mai mult de jumătate din viață în Flanco, alăturându-se companiei în 1999, în magazinul companiei din Târgu Mureș, ca reprezentant de vânzări. Cinci ani mai târziu, redeschidea magazinul sub un nou concept, Flanco World, inaugurând acolo categoria de magazine de peste 1000 de metri pătrați.

Ovidiu a parcurs criza economice din 2008-2011 ca Regional Sales Manager pe zona Transilvania traversând cu succes niște ani extrem de dificili pentru retail. Din 2011, ca Regional Sales Manager București, deschidea primele 3 magazine de suprafață mare ale companiei, la Obor, Orhideea și Unirea, acesta din urma pe un concept total nou în România la aceea oră, pentru că permitea clienților să interacționeze cu o gamă mai largă de produse decât în orice alt magazin de profil. Responsabilitățile i s-au extins treptat în zona de vânzări, acoperind alături de București, Moldova și Zona de Sud Est, apoi mărcile proprii ale companiei și apoi întreaga categorie de electrocasnice mici.

Lecțiile anilor trecuți ne-au arătat că, pentru un retailer, tot ce ține de marketing și comunicare este în strânsă legătură cu vânzările. Succesul oricărui proiect de marketing, pentru o rețea de magazine, se vede în numărul de produse plecate de pe raft sau în numărul de comenzi obținute online. Cu asta începem – când ne formulăm obiectivele – și așa încheiem, când ne evaluăm rezultatele. De aceea, experiența de două decenii a lui Ovidiu pe vânzări va fi extrem de valoroasă în noua sa poziție,” explică Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Ovidiu Nicușan preia funcția de Director de Marketing de la Antonela Ciucașu, care își va continua cariera în marketing într-un alt domeniu de activitate.

Nu știu cum au trecut cei 21 de ani de Flanco, dar știu că îmi cunosc foarte bine și îmi apreciez foarte mult colegii din toate celelalte departamente. Fără ei n-aș fi putut progresa și nu aș fi ajuns atât de atașat de companie. Cred că buna noastră colaborare de până acum ne va ajuta și de-aici înainte să facem ca marketingul, comunicarea și vânzările să meargă mână în mână și să ne consolidăm reputația pe piață oferind clienților servicii de livrare rapide și diferențiate, acces instant la sisteme de creditare cu dobânzi mici, game de produse atent selectionate, atât în magazinele fizice cât și pe flanco.ro,” a spus Ovidiu Nicușan.

Autor: Mihai Colț
Foto: Flanco
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img