27 septembrie 2022
18.1 C
București

Orban le promite bani în plus medicilor de familie

De citit...

În încercarea de a-i convinge pe medicii de families ă se implice în lupta împotriva noului coronavirus, premierul Ludovic Orban vine cu o serie de promisiuni.

Șeful Executivului a anunțat că se va întâlni cu ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi probabil şi cu reprezentanţii asociaţiilor medicilor de familie. Cu această ocazie trebuie stabilite reguli mai clare şi eventual beneficiile pentru medicii de familie în lupta împotriva noului coronavirus.

Vom avea o discuţie cu domnul ministru şi cel mai probabil vom avea şi o întâlnire cu reprezentanţii asociaţiilor medicilor de familie. Deja medicii de familie sunt implicaţi. Trebuie stabilită modalitatea de implicare a medicilor de familie pentru că sunt mulţi medici de familie cu care am vorbit eu şi care dintre pacienţii pe care îi au dacă sunt pozitivi ei sunt într-o permanentă consultare, urmăresc evoluţia stării de sănătate. Împreună cu domnul ministru şi cu reprezentanţii organizaţiilor medicilor de familie va trebui să stabilim nişte reguli un pic mai clare şi, eventual, şi beneficiile pe care le au medicii de familie în cadrul bătăliei anti-COVID pentru serviciile medicale pe care le furnizează”, a declarat Orban.

Premierul a afirmat că este posibil ca medicii de familie să primească, în acest context, bani în plus.

Autor: Sofia Filip
Foto: Arhiva Ordinea Zilei
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img