Home IT&C Gadget OPPO lansează oficial Find X5 Pro pe piața din România

OPPO lansează oficial Find X5 Pro pe piața din România

OPPO lansează Find X5 Pro în România. Cel mai nou flagship OPPO, prezentat în cadrul Mobile World Congress 2022 (MWC), este disponibil pentru precomandă până la data de 6 aprilie, într-un pachet atractiv.

OPPO Find X5 Pro revoluționează industria de telefonie mobilă, prin performanțe ridicate și design premium. Noul smartphone integrează cea mai avansată unitate de procesare MariSilicon X și doi senzori performanți IMX766, prezintă un display impresionant, cu o rată de refresh de 120Hz, care poate reda miliarde de culori, beneficiază de conectivitate 5G performantă, precum și de tehnologia de încărcare rapidă SUPERVOOC.

4K Ultra Night Video și fotografii captivante

OPPO Find X5 Pro se bucură de un sistem de camere performante, dezvoltate în colaborare cu renumitul producător de echipamente foto – Hasselblad. Noul flagship al brandului include cipsetul de imagine NPU MariSiliconX, care scoate în evidență detaliile imaginilor pe timp de noapte. MariSilicon X include cea mai avansată tehnologie AI existentă în prezent și rulează un algoritm avansat de reducere a zgomotului (AINR), proiectat de Institutul de Cercetare OPPO. Această tehnologie permite detectarea și reducerea zgomotului din fiecare cadru, pixel cu pixel, păstrând, totodată, acuratețea detaliilor fine, nuanța pielii și realitatea obiectivă a culorilor.

Pasionații de tehnologie se pot bucura, astfel, de o îmbunătățire de până la patru ori a rezoluției percepute în înregistrările video nocturne, de un aspect granulat vizibil redus și de o reproducere la nivel superior a culorilor, făcând posibilă, pentru prima dată, utilizarea 4K Ultra Night Video pe un smartphone Android, cu fiecare cadru la fel de precis ca o fotografie statică.

OPPO Find X5 Pro include și două camere Wide și Ultra-wide, cu senzori de 50 MP IMX766 de la Sony, de 1/1,56” și dimensiunea pixelilor mari de 2um după îmbinarea acestora. Camera Wide beneficiază, totodată, de un sistem de stabilizare optică pe cinci axe, primul de acest fel inclus pe un smartphone, care, împreună cu algoritmi proprietari, se adapteză la fiecare mișcare a corpului pentru a îmbunătăți claritatea cadrelor. Camera selfie se schimbă automat de la un unghi larg de 80 de grade, la unul de 90 de grade, atunci când sunt mai multe persoane în cadru.

OPPO Find X5 Pro dispune și de noua soluție de calibrare a culorilor, Hasselblad Natural Color Calibration, și oferă o gamă de filtre Master creative, care permit stilizarea rapidă a fotografiilor.

Autor: Mihai Colț
Foto: OPPO
Exit mobile version