28 septembrie 2023
26.6 C
București

Opera Comică pentru Copii anunță reînceperea atelierelor „Micul Artist”

Programul Operei Comice pentru Copii, Atelierele „Micul Artist”, va organiza din nou preselecții în luna ianuarie. Cei interesați se pot înscrie deja, completând formularul de pe site-ul instituției.

Aflat la al optulea de funcționare, programul vine în întâmpinarea nevoii de educație extracurriculară a elevilor cu o ofertă mai mult decât generoasă: 35 de cursuri, desfășurate la sediu sau online, pentru grupe de vârstă care încep de la creșă și se continuă până la liceu.

În perioada 16 – 28 ianuarie 2023, instituția din Calea Giulești nr. 16 organizează preselecții pentru toate cursurile, urmând ca până pe 27 mai 2023 să aibă loc 15 întâlniri săptămânale pentru fiecare curs în parte, online sau la sediu, în funcție de atelierul sau atelierele alese. Taxa de participare este de 450 lei/modul, achitată până pe 30 ianuarie 2023.

După trimiterea electronică a formularului disponibil pe site-ul instituției, copiii sunt așteptați direct la preselecția de la atelie2023.01.10 – rul dorit, conform programului afișat în continuarea formularului de înscriere.

În fiecare an, Opera Comică pentru Copii se străduiește să îmbunătățească oferta de cursuri, ținând cont atât de sugestiile părinților, cât și de dorințele copiilor. Anul acesta, noutățile includ cursuri de gândire logică și analitică,a cunoaștere, actorie aplicată, teatru de mișcare și teatru de improvizație.

Foto: Opera Comică pentru Copii
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei