7 decembrie 2021
3 C
București

Nooka Space lansează la Cluj cea mai mare rețea de birouri inteligente de proximitate din România

De citit...

Start-up-ul Nooka Space își continuă expansiunea pe plan local și anunță lansarea celei mai mari rețele de birouri mobile și inteligente de proximitate din România, la Cluj Napoca.

Până în prezent au fost instalate primele cinci astfel de unități, atât în zone centrale ale orașului Cluj, cât și în zone periferice, cu scopul de a fi ușor de accesat de către cei care au nevoie de spații moderne de lucru aproape de casă sau de zonele de interes.

Orice astfel de spațiu poate fi accesat prin intermediul aplicației mobile Nooka Space, care permite utilizatorilor un control inteligent al biroului, de la rezervarea intervalului dorit, până la personalizarea condițiilor ambientale de lucru.

Aplicația mobilă Nooka Space poate fi descărcată din App Store și Google Play pe dispozitive de tip Android și iOS.

Nooka Space este un concept inovator pe piața office din România și vine să contureze o tendință a pieței muncii care exista chiar înainte de pandemie, cea de muncă remote. Dezvoltarea primei rețele de micro birouri smart de proximitate Nooka în Cluj a fost cumva una firească. Pe de-o parte se datorează aspectelor logistice, întrucât aici deținem facilitățile de producție și tehnologie și, pe de altă parte, faptului că există foarte mulți oameni care lucrează în sistem remote sau hibrid și sunt direct interesați să beneficieze de astfel de servicii. Ne dorim să creștem această rețea în Cluj și, cât de curând, să replicăm acest model și în alte zone din țară.,a declarat Sergiu Băbășan, Country Manager Nooka Space România.

În România, birourile mobile de proximitate Nooka sunt disponibile în Cluj Napoca și București, iar la nivel internațional, în țări precum Irlanda, Franța, Italia, Belgia și Elveția.

Autor: Ioana Andrei
Foto: Nooka Space

 

 

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img